Fantasie Compagnie

Opgeven voor actie ‘Een Sint Voor Ieder Kind’ kan tot zondag

Ook dit jaar zorgt stichting De Fantasie Compagnie uit Alphen aan den Rijn weer voor Sinterklaasbezoeken aan gezinnen die het financieel moeilijk hebben of een rotjaar achter hebben gehad. Het opgeven hiervoor kan tot en met zondag 14 november.

Sinds de oprichting heeft de compagnie zich jaarlijks ingezet voor deze doelgroep. “In het begin nog heel klein, voor een aantal gezinnen”, laat Jeroen de Nie van de Fantasie Compagnie weten. “Maar dit jaar zullen het er ongeveer wel weer 20 zijn. Daarnaast geven we dankzij een gulle donatie van Dakdekkersbedrijf Kewodak ook nog een groot aantal tickets weg voor Circus Sint.”

De Sint komt uiteraard niet met lege handen aan bij de gezinnen. Voor cadeautjes en snoepgoed wordt gezorgd.  

Het aanmelden van gezinnen kan via de website van de Fantasie Compagnie, via de pagina ‘Sint Voor Ieder Kind’.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.

Limesjaar 2022 gisteren 12:35

ROMEINEN Cananefaten

Toen het Alphense fort Albaniana in de eerste eeuw werd gebouwd, woonden er heel weinig mensen in wat nu Zuid-Holland is. Later werden bewoners bekend onder de naam Cananefaten. Deze bevolkingsgroep bewoonde vooral het huidige Westland en mondjesmaat waren er een paar losse nederzettingen langs de kust.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 11:27

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...