Jolanda van Gils via Je bent pas een echte Alphenaar als…?

Opnieuw storing Leimuiderbrug, ondanks reparatiewerkzaamheden

De Leimuiderbrug die met een technische storing kampt. Alphenaren die regelmatig over de N207 in de richting van Leimuiden rijden, hebben daar ongetwijfeld al eens mee te maken gehad. Ook vrijdagochtend was het weer raak.

De storing komt een week na de reparatiewerkzaamheden die de provincie Noord-Holland heeft uitgevoerd aan de Leimuiderbrug. Vrijdagochtend 22 juli werd de hydraulische installatie gerepareerd.

Met deze reparatie ging de provincie ervan uit dat de huidige storingen die hierdoor veroorzaakt worden, verholpen zouden zijn. Wat precies de oorzaak was van de storing vrijdagochtend 29 juli is niet bekend, maar duidelijk is wel dat de reparatiewerkzaamheden van vorige week niet alle problemen met de brug hebben verholpen.

Om de Leimuiderbrug weer helemaal storingsvrij te krijgen, doet een team onderzoek naar de storingen. Het team bekijkt hiervoor verschillende oplossingen. Tot die tijd bestaat de kans dus dat Alphenaren die regelmatig over de Leimuiderbrug rijden, te maken krijgen met een technische storing bij de Leimuiderbrug.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport gisteren 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca gisteren 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.