VakantieSpel

Oproep: VakantieSpel zoekt nog leiding voor de maandag en donderdag

Het VakantieSpel gaat bijna van start. Op maandag 23 en donderdag 26 augustus is de bezetting van de leiding echter nog wat krap. Daarom zoekt het VakantieSpel nog vrijwilligers.

Het VakantieSpel gaat maandag 23 augustus van start op drie locaties in Alphen aan den Rijn. Op de velden van Alphense Boys en de Alphen Eagels staat een geweldig spelprogramma klaar voor de deelnemers. In Kerk en Zanen rond het Europapark wordt gestart met de speurtocht, die op donderdag en vrijdag verplaatst naar Beerendrecht rondom Park Rijnstroom.

Oproep voor vrijwilligers

In de week van 23 t/m 27 augustus kunnen de deelnemende kinderen ieder drie dagen meedoen met activiteiten. Op de maandag en donderdag doen de meeste kinderen mee, waardoor de organisatie wat handjes tekort komt. Ben jij dan in de gelegenheid om te helpen? Geef je dan op via de website van het VakantieSpel.

Mocht je op de andere dagen nog willen helpen, dan kun je je daar ook voor opgeven. “De andere dagen ben je ook van harte welkom als algemeen vrijwilliger en mocht er toch een gat ontstaan in de leidingplanning op die dagen dan wordt jij als eerste opgeroepen om een groepje te begeleiden”, aldus de organisatie.

Gezellige en veilige week

Uiteraard worden alle nodige coronamaatregelen gehanteerd die voorgeschreven zijn door de overheid. '”Als organisatie moeten we ons natuurlijk aan de meest recente maatregelen houden”, aldus de voorzitter Robbert Zantingh. “In de afgelopen weken hebben we goed contact gehad met de gemeente die ons geholpen heeft Het VakantieSpel veilig te kunnen organiseren.”

De organisatie is vooral heel blij dat Het VakantieSpel door kan gaan. “Vooral het feit dat we fysiek kunnen genieten van alle deelnemers en vrijwilligers is fantastisch. Dat hebben we vorig jaar echt gemist. Ook zijn we onze sponsoren dankbaar die ons in deze rare tijd toch weer volop willen ondersteunen. We gaan er echt een gezellige week van maken met speurtochten, en sport en spel”, voegt de voorzitter eraan toe.

Benieuwd naar het programma? Die check je hier.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.