Ingezonden

Organisatie Zomerspektakel levert schoon evenemententerrein op aan Gemeente

Afgelopen weekend vond het Zomerspektakel aan het Meer plaats op het evenemententerrein aan de Zegerplas. In slechts een paar dagen tijd is het volledig afgebouwd en het terrein opgeruimd. Vrijdag leverde de organisatie een brandschoon terrein op aan de Gemeente.

Bijna 70.000 bezoekers bezochten afgelopen weekend het Zomerspektakel aan het Meer. Door het mooie weer, de fantastische optredens en de goede organisatie werd het weer een geslaagd festival. De organisatie noemt het 'de beste editie tot nu toe'. Bij het organiseren van het festival hoort echter ook het afbouwen en het opruimen. Hier werd maandagochtend al vroeg mee begonnen.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

schoon zomerspektakel 2.jpeg

Maatregelen

Eerder liet de organisatie weten verschillende maatregelen te nemen om de verspreiding van afval zo veel mogelijk te beperken. Zo werden er voldoende vuilnisbakken op en om het terrein neergezet en plaatste de organisatie hekken, podia en tenten om te voorkomen dat vuilnis weg zou waaien.

Verder heeft de organisatie deze week ruim de tijd genomen om het evenemententerrein op te ruimen. “Zo'n prachtig natuurgebied moet je natuurlijk met respect behandelen, dus we hebben het gehele gebied rondom ons terrein flink schoongeboend”, vertelt de organisatie. “Precies op tijd voor het heerlijke weer van dit weekend!”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 17:04

Kom shoppen op de kinderkledingbeurs 29 september

Vrijdagavond 29 september is er weer een kinderkledingbeurs aan het Lauraplein in Alphen aan den Rijn. Leuke en kwalitatief goede (merk)kleding voor klassieke kledingbeurs-prijzen.

Overige vandaag 14:34

De Sportvrouw en Alphen Vitaal bundelen hun krachten

Al twaalf jaar lang is De Sportvrouw een bekende naam in de gemeente Alphen aan den Rijn. Met een gevarieerd en toegankelijk aanbod voor vrouwen zorgt deze stichting voor sport- en beweegactiviteiten op maat. Hun voornaamste doel is om meer vrouwen aan het sporten te krijgen, zodat ze actief en gezond blijven. Dit streven heeft de afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen. Om deze missie voort te zetten, slaat De Sportvrouw de handen ineen met Alphen Vitaal.

Advertorial Evenementen vandaag 14:11

Hobby Game Shop in Alphen: Side7 opent eerste fysieke deuren

Tien jaar geleden begon Side7 als een online winkel, maar op 30 september openen ze met trots hun allereerste fysieke winkel in Alphen aan den Rijn. Deze stap markeerde een enerverende evolutie voor het bedrijf, dat zich richt op de wereld van anime, spellen en collectibles.

Advertorial Theater vandaag 13:11

Royal Opera House nieuw seizoen 23 / 24 met buffet

Parkvilla brengt vanaf 15 oktober de eerste voorstelling van het Royal Opera House op het filmdoek. Opnames van live opera en ballet voorstellingen vanuit het wereldberoemde Royal Opera House in Covent Garden, Londen. Voor het eerst biedt Parkvilla na afloop van alle voorstellingen optioneel een steeds wisselend buffet aan.

Wonen en bouwen vandaag 11:52

Nieuwbouwproject ‘Noorderlicht’ zorgt voor dubbele reacties

In 2024 wil Woonforte beginnen met het bouwen van nieuwe woningen in het stationsgebied, tussen het spoor en de Zuidpoolsingel. Het project heet 'Noorderlicht' en is een groot nieuwbouwproject van Woonforte. Bewoners hieromheen zijn niet te spreken over de plannen.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 10:29

Seniorenactiviteiten Alphen aan den Rijn in oktober

Op zoek naar informatieve en verbindende activiteiten in de buurt? In oktober hebben we verschillende activiteiten speciaal voor senioren in Bibliotheek Alphen-Centrum.