OVENDO

OVENDO neemt Hoogeveen Administraties over

Als financiële dienstverlener is OVENDO een bekende speler in het Groene Hart. Met de overname van Hoogeveen Administraties uit Zoeterwoude-Dorp zet het bedrijf een volgende stap in de versterking van die positie. Sinds 1 november jl. is de overname een feit.

Goede match

De overname van het administratiekantoor past in de groeistrategie van OVENDO, stelt eigenaar Mark van Dongen: “In de afgelopen jaren hebben we met onze gedigitaliseerde werkwijze een groeiende klantenkring aan ons weten te binden. Die lijn willen we graag voortzetten. Omdat de arbeidsmarkt daartoe maar weinig ruimte biedt, houden we onze ogen open voor andere uitbreidingsmogelijkheden.” Zijn compagnon Niels Overeem is blij met de match met Hoogeveen Administraties: “In Hoogeveen Administraties herkennen we de nadruk op kwaliteit en ook de focus op het MKB. Bovendien opereren we beide in het Groene Hart. Dat maakt deze overname tot een logische stap.”

Meegroeien met de tijdsgeest

Marcel Hoogeveen van Hoogeveen Administraties zag die gedeelde noemer ook: “De gedachte achter deze krachtenbundeling, is dat onze diensten dankzij deze samenwerking kunnen meegroeien met de tijdsgeest. OVENDO heeft bijvoorbeeld grote slagen gemaakt in de digitalisering van administraties. Klanten ervaren hierdoor meer gemak, zonder dat dit ten koste gaat van een persoonlijke aanpak. Zo kunnen wij onze klanten blijven bedienen met de hoogwaardige kwaliteit die zij van ons gewend zijn, nu en in de toekomst.“

Geleidelijke overdracht

Voor klanten van Hoogeveen Administraties verandert er vooralsnog weinig. Hoogeveen Administraties behoudt zijn bedrijfsnaam en ook zijn vestiging in Zoeterwoude. Marcel Hoogeveen blijft nog aan om de geleidelijke overdracht te begeleiden.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.