Josh Walet

Parkeergarage Baronie uit voorzorg deels afgesloten

Wil je jouw auto parkeren in de parkeergarage van winkelcentrum De Baronie? Dan kan dat momenteel alleen in het overdekte gedeelte. Het bovenste gedeelte van de parkeergarage is uit voorzorg afgesloten.

De parkeergarage telt in totaal 444 parkeerplekken, maar een deel van deze parkeerplekken is op dit moment niet toegankelijk. Het gaat om het bovenste gedeelte van de parkeergarage, waar auto’s niet overdekt staan. De toegang naar het parkeerdek is geblokkeerd door een afzetlint en een oranje pilon. De reden voor de afsluiting is ‘bouwkundig herstel’, bevestigt Green Real Estate, eigenaar van de parkeergarage. Er is sprake van 'terugkerende visuele schade' op het bovenste parkeerdek.

Zorgen over de staat van de parkeergarage zijn volgens de eigenaar niet nodig. "De eerste voorlopige uitkomsten van het onderzoek geven een voorlopige inzage in de herstelwerkzaamheden die nodig zijn maar zijn geen reden tot acute maatregelen. Uit voorzorg, en in nauw overleg met de gemeente, hebben we besloten het bovenste parkeerdek wel te sluiten zodat we alvast kunnen beginnen met de voorbereidingen voor de herstelwerkzaamheden van dit bovenste parkeerdek."


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid vandaag 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.

Limesjaar 2022 vandaag 12:35

ROMEINEN Cananefaten

Toen het Alphense fort Albaniana in de eerste eeuw werd gebouwd, woonden er heel weinig mensen in wat nu Zuid-Holland is. Later werden bewoners bekend onder de naam Cananefaten. Deze bevolkingsgroep bewoonde vooral het huidige Westland en mondjesmaat waren er een paar losse nederzettingen langs de kust.

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 11:27

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...

Werken vandaag 09:32

De nieuwste vacatures van week 20

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, vind je hier.