Josh Walet

Politie spreekt automobilist aan op onnodig links rijden

Bestuurders die links blijven rijden terwijl gewoon rechts kan worden gereden, is één van de grootste ergernissen onder weggebruikers. Politie Alphen aan den Rijn zag woensdag een automobilist rijden die zich schuldig maakte aan onnodig links rijden.

De N11 kent twee rijstroken. Ondanks dat in de wijde omtrek van een bestuurder geen andere voertuigen reden, bleef de automobilist op de linker rijstrook rijden. Dit begon bij Hazerswoude-Rijndijk en bleef het geval tot aan Alphen aan den Rijn, zo zag de politie. Uiteindelijk besloten de agenten de bestuurder hiervoor een volgteken te geven. “Wij moesten de bestuurder uiteindelijk zelfs rechts inhalen omdat deze links bleef rijden”, aldus de politie.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:30

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 26 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Er werd een nieuwe kinderburgemeester gekozen. Alphense boeren deden mee aan het boerenprotest. En een verjaardagsfeest resulteerde in een drama. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Limesjaar 2022 gisteren 12:51

ROMEINEN Bataafse Opstand

De Bataafse Opstand is heel bekend uit de schoolboekjes. Dat tijdens deze opstand ook in Albaniana, het Romeinse Alphen aan den Rijn, werd huisgehouden is een stuk minder bekend. Maar helaas, het Alphense fort brandde tot de grond toe af.

Winactie Eten en drinken gisteren 11:48

WIN barbecue catering op locatie van Ray’s Barbecue Place

Ben jij een liefhebber van barbecueën? En organiseer jij binnenkort een feestje? Let dan op! Wij mogen namens Ray’s Barbecue Place een barbecue catering op locatie weggeven. En dat ter waarde van maar liefst € 500!

Werken gisteren 09:33

De nieuwste vacatures van week 26

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, vind je hier.