Politie

Politie zoekt mannen die motoren uit parkeergarage stalen

In de nacht van 7 op 8 oktober zijn twee motoren uit de parkeergarage van een appartementencomplex in Alphen aan den Rijn gestolen. De politie toonde beelden van de verdachten in het opsporingsprogramma Team West.

Op de camerabeelden is te zien hoe drie mannen het gebouw in komen, de motoren via de lift naar beneden brengen en ze vervolgens naar buiten rijden. Daarnaast tonen de beelden een bestelbus die twee keer langsrijdt als de dieven in het appartementencomplex zijn. De politie vermoedt dat het drietal deze heeft gebruikt om de gestolen motoren te vervoeren.

De verdachten zijn goed vastgelegd op de beveiligingscamera’s. Van twee van de drie mannen is het gezicht te zien. De andere man draagt een opvallend blauw pak. Wat betreft de gestolen motoren gaat het om een zwarte Kawasaki, type Ninja 650 ABS en een zwarte Suzuki, type GSX-R600. Wie weet waar de twee motoren nu zijn, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Heb je meer informatie over de zaak of herken je de drie mannen? De recherche komt dan graag met jou in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

opsporing gestolen motoren 2.PNG

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.