Pixabay

Presentje voor Alphense mantelzorgers op de Dag van de Mantelzorg

Dit jaar kan Tom in de buurt ter gelegenheid van de Dag van de Mantelzorg op 10 november helaas geen bijeenkomst organiseren. In plaats daarvan hebben ze een klein presentje voor mantelzorgers die zich bij de gemeente Alphen aan den Rijn hebben geregistreerd.

De Dag van de Mantelzorg is een moment waarop mantelzorgers elkaar spreken en Tom in de buurt vaak ook uitleg geeft over de ondersteuning die Tom in de buurt biedt. Dit jaar is hier minder gelegenheid voor. Om mantelzorgers toch te bedanken voor hun inzet, kunnen mantelzorgers een presentje aanvragen.

Mantelzorgers uit Alphen aan den Rijn die zich hebben geregistreerd als mantelzorger bij de gemeente Alphen aan den Rijn, ontvangen deze week een uitnodiging om het presentje op te halen. Zie voor meer informatie www.tomindebuurt.nl/dagvandemantelzorgalphen.

Tom in de buurt staat mantelzorgers bij. Daarom vragen zij mantelzorgers nadrukkelijk om bij vragen of behoefte aan advies of ondersteuning contact op te nemen met Tom in de buurt, via het algemene nummer 088 900456 of door een e-mail te sturen aan mantelzorg@tomindebuurt.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 13:06

Inenten zorgmedewerkers ook in de regio Hollands Midden van start gegaan

Vrijdagochtend 15 januari was ook voor GGD Hollands Midden het moment daar: de start van het vaccineren van zorgmedewerkers. De eerste vierhonderd zorgmedewerkers worden vandaag ingeënt in Leiden. Duizenden zorgmedewerkers zullen de komende periode volgen.

Advertorial Overige vandaag 10:11

Autismecentrum De Basis: ‘’We willen nog meer kinderen helpen’’

Autismecentrum De Basis is een autismecentrum voor Alphen en omstreken. Jongeren van 8 tot en met 18 jaar kunnen hier dagelijks hun ei kwijt. ‘’Met een-op-een begeleiding zorgen we altijd voor leerdoelen die het beste bij de jongeren passen’’, laat Luuk Samsom weten. Samen met collega's Sabine, Gwenda en Willemijn maakte hij plannen en ideeën, wat uiteindelijk leidde tot een doorstart van het voormalige Autismecentrum 2play.

Dakar Rally vandaag 09:03

Drukke dag voor Tim en Tom Coronel bij de Dakar Rally

Dat de laatste loodjes zwaar zijn, werd weer eens bevestigd in de elfde etappe van Dakar 2021. De voorlaatste dag was, zoals Alphenaar Tim Coronel het omschreef bij aankomst in het bivak bij Yanbu, ‘een echte, zware Dakardag’. Tim en Tom hadden er hun handen vol aan, maar wisten wel weer een 28e tijd neer te zetten, die hen naar de 25e plaats in het klassement bracht.