Josh Walet

Proef de zomer met de gerechten van Bon Bini

Van 15 tot en met 25 mei is het eindelijk weer zover: de Alphens Restaurantweek! Deze elf dagen zijn natuurlijk niks zonder gezellige restaurants en heerlijk eten. Bon Bini heeft een speciaal meergangen keuzediner samengesteld. Proef en ervaar het zelf!

Is de zomer jouw favoriete seizoen? Dan ben je bij Bon Bini op het goede adres, want het is hier namelijk altijd zomer. Het restaurant straalt dit niet alleen uit in hun heerlijke zomerse gerechten, maar ook het interieur speelt een grote rol. Het kleurrijke restaurant geeft je meteen een vakantiegevoel. Kortgezegd, je proeft echt de zomer! Klinkt goed toch?

Een zomerse belevenis

Bij Bon Bini kun je genieten van een heerlijk gevarieerd viergangenmenu voor €34,95 per persoon.

Bij Bon Bini begin je de avond natuurlijk met een voorgerecht. Je hebt tijdens het voorgerecht de keuze tussen twee heerlijke gerechten. Ga jij voor de paling of kies je toch de buikspek als voorgerecht? Wat je ook kiest het is gegarandeerd een voorgerecht om je vingers bij af te likken.

Tijdens het tussengerecht serveert Bon Bini een soep. Een traditionele tomatensoep? Daar doen ze niet aan bij Bon Bini. Je krijgt namelijk een bananensoep, wat je zonder twijfel een zomers gevoel zal geven.

Na het tussengerecht zal het hoofdgerecht geserveerd worden. Tijdens het hoofdgerecht heb je ook weer twee keuzes. Zo kun je gaan voor de overheerlijke varkenshaas, maar voor de visliefhebbers staat er zeebaars op het menu.

Je maag zal ongetwijfeld al goed gevuld zijn na al deze verrukkelijke gerechten, maar hopelijk heb je nog een plekje vrij voor het nagerecht. Op het menu staat namelijk een chocolade sensatie; de rockyroad brownie. Dit wil je niet missen!

Ja ik wil reserveren > 

Over de Alphens Restaurantweek

Van 15 tot en met 25 mei kun jij weer smullen van een meergangen keuzemenu bij één van de 16 deelnemende restaurants. Dineer jij bij je favoriete restaurant? Of kom je uit je comfortzone en ga je dineren bij een voor jou nieuw restaurant? Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek!


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.