Vakantiespel 2019 - Josh Walet

Programma VakantieSpel 2022 is bekend!

Het is nu toch echt bijna zover. Het VakantieSpel 2022 gaat maandag 15 augustus van start. De organisatie kijkt ernaar uit om alle deelnemers en vrijwilligers weer te kunnen ontvangen. Het programma voor Het VakantieSpel 2022 is inmiddels ook bekend.

Dit jaar staat het vijfdaagse dagprogramma in het teken van Piraten. Van maandag tot en met donderdag wordt een dagvullend programma samengesteld. Op de vrijdag is er naast een ochtendprogramma ook een avondprogramma. Op vrijdagavond wordt de week afgesloten met een Lichtjesparade en een show. Het volledige programma is te vinden op de website van Het VakantieSpel.

Het VakantieSpel is een evenement voor kinderen dat ieder jaar wordt gehouden in de laatste week van de zomervakantie. Het is bedoeld voor kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool. Het VakantieSpel is één van de grootste kinderevenementen in zijn soort in Nederland.  

Het VakantieSpel wordt geregeld door vrijwilligers. Zonder hen is deze vijfdaagse feestweek niet mogelijk, zo zei voorzitter Stefan de Graaf. Door een tekort aan vrijwilligers kon Het VakantieSpel niet zo groot aangeboden worden als voorheen. Het was dan ook nog even spannend of alle kinderen wel mee konden doen dit jaar.

Gelukkig is dat nu geregeld. “Nu is het duidelijk dat alle kinderen op de reservelijst mee kunnen doen aan Het VakantieSpel”, zo liet de organisatie eerder weten. “In de laatste twee weken hebben zich voldoende vrijwilligers aangemeld als leiding. Hier zijn we enorm blij mee.”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport gisteren 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.