Rein de Lange wint Jaarwedstrijd Alphoto

In het Louwman Museum in Wassenaar hangt een foto van het stuurmechanisme van een auto. Met deze foto heeft Rein de Lange de Jaarwedstrijd van de Alphense fotoclub Alphoto gewonnen.

Thérèse Obers en Richard Stavleu wonnen met respectievelijk een meisjesportret en een portret van een jongetje een gedeelde 2e/3e plaats. Jurylid Eli Dijkers, die elke foto apart besprak en verbeterpunten aangaf, zei tussen deze 2 foto's geen keuze te kunnen maken. Mirjam Terhoeve ontving een eervolle vermelding voor een foto van een macrofoto van een afgestorven bloemblad.

Hans ter Hoek, Pim Bakker, Fons Bitter, Han Brinkman, Rob IJsselstein, Marianne de Ruijter en Jan Neeleman maakten de Top-10 compleet.

Er deden dit jaar 39 leden mee, die in totaal 78 foto's instuurden.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:23

Schot in het water voor ijsvorming

De gemeente Alphen aan den Rijn plaatst op donderdag 12 december een schot in het water bij het bruggetje in de Hooftstraat in Alphen. Hierdoor kan er deze winter mogelijk geschaatst worden.

Overige vandaag 12:01

Watertappunt op station Alphen aan den Rijn

De NS is al enige tijd bezig met het aanleggen van gratis watertappunten op stations in heel Nederland. Het watertappunt wordt volgende week op het station in Alphen geplaatst.

Advertorial Winkels vandaag 11:13

De beste sportschoenen voor jouw voeten

Twijfel jij welke sportschoenen het beste aan jouw voeten passen? Breng dan eens een bezoek aan Running & Walkingcenter in de Raadhuisstraat. Dan loop je gegarandeerd met het juiste paar schoenen naar buiten!

Sport vandaag 09:52

Blom fluit zijn laatste Europese wedstrijd

Op donderdag 12 december fluit arbiter Kevin Blom de Europa-League-wedstrijd Espanyol – CSKA Moskou. Het is de laatste internationale wedstrijd die Alphenaar Blom fluit.

Overige vandaag 09:04

Limousine Make-A-Wish gespot in Alphen

Op woensdag 11 december werd een limousine van Make-A-Wish gespot in de Raadhuisstraat in Alphen. De limousine stond in de straat geparkeerd omdat de Esports Game Arena een rol speelde bij het in vervulling laten gaan van een wens.