Josh Walet
Advertorial Winkelen

Rob Badal is al 30 jaar huismeester bij De Aarhof

Wie met enige regelmaat door De Aarhof loopt zal Rob ongetwijfeld herkennen. Rob is namelijk al sinds 1 oktober 1992 in dienst als huismeester bij het winkelcentrum. Niet alleen het winkelend publiek, maar ook alle winkeliers en iedereen die op welke wijze dan ook betrokken is bij De Aarhof, kent de jubilaris.

Wanneer Rob het over zijn Aarhof heeft beginnen zijn ogen te glimmen. Vol trots vertelt hij dat hij al 30 jaar werkzaam is bij De Aarhof, en dat hij er dan ook alles over weet. “Eigenlijk zou ik hier tijdelijk zijn. Ik werd van een ander project afgehaald en mocht naar De Aarhof voor zes maanden, maar ik ben nooit meer weggegaan.”

Constante factor

In de 30 jaar dat Rob werkzaam is als huismeester van De Aarhof heeft het winkelcentrum veel veranderingen gezien. Maar de constante factor is Rob. Zijn kennis over De Aarhof is dan ook onuitputtelijk. Welke winkel waar zit, hoe alle kabels lopen, waar de leidingen zitten, wie waar verantwoordelijk voor is, en nog veel meer. En misschien wel nog belangrijker: Rob heeft goed contact met alle winkeliers en alle Alphense hulpdiensten. “Ik heb een rechtstreekse lijn met het bureau en ze weten: als Rob belt dan is er echt wat aan de hand."

Terwijl we met Rob in gesprek zijn gaat één van zijn drie telefoons. Meteen neemt hij op en hij springt op zodra hij hoort wat er aan de hand is. Eén van de winkeliers in De Aarhof heeft even een oplettende blik nodig. Rob schiet meteen weer in werkmodus en handelt de zaak af.

“Hij houdt alles in de gaten en reageert meteen”, legt Marcel Dammers van SB Real Estate uit. “Dat is ook een fijn idee voor de winkeliers, Rob zorgt voor een veilig gevoel." Rob vult aan: “Ik heb de nodige dingen mee gemaakt in die 30 jaar. Daarom heb ik ook goed contact met de politie. Ik ben er een tijdje uit geweest, en toen de agenten hoorden dat ik er weer was kwamen ze allemaal even gedag zeggen."

Tekst loopt door onder de foto

Rob, Marcel en Marc.jpg

Mister Aarhof

Dat Rob belangrijk is voor de Aarhof is duidelijk. Centrummanager Marc Krimpenfort vertelt: “Hij is echt Mister Aarhof. Hij weet echt alles, elk hoekje, elk gaatje. Een mooi voorbeeld, toen Rob er een tijdje niet was moest er een blusinstallatie geplaatst worden. De aannemer en de uitvoerder zijn twee dagen bezig geweest met zoeken naar de waterafvoer. Toevallig kwam ik na die twee dagen langs lopen en hadden ze het nog niet gevonden. Dus ik zei ‘het enige wat ik kan doen is Rob bellen’. En natuurlijk, toen ik Rob belde zei hij gelijk ‘Oh dan moet je daar en daar zijn’. Weet je, als Rob erbij is kan je gewoon weglopen en dan komt het allemaal goed.”

Marcel vult aan: “De Aarhof kan niet zonder Rob; ‘wij zijn de eigenaar, maar Rob is de baas’. Hij kent het centrum als geen ander en heeft al heel veel winkels en verbouwingen voorbij zien komen.”

"Het is mijn Aarhof, het blijft mijn Aarhof"

Rob: “Ik kijk uit naar de nieuwe Aarhof. Iedere eigenaar die kwam zei ‘we gaan het opknappen, we gaan dit doen, we gaan dat doen’. Maar nu gaat het echt gebeuren en echt naar mijn hart. Daar wil ik bij zijn. Dus ik blijf zeker nog een paar jaar. Ik wil minimaal de 35 jaar volmaken. Maar misschien zelfs wel 40. Ik heb Marcel namelijk beloofd dat ik ook na mijn pensioen nog wel blijf rondlopen. De Aarhof wordt straks het mooiste winkelcentrum van Nederland en daar wil ik bij zijn. Het is mijn Aarhof en het blijft mijn Aarhof.”


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 16:03

Groei deze zomer met Let's Recruit!

De zomer is aangebroken! De tijd om na te denken over nieuwe stappen in je carrière: wil je je in je huidige gebied ontwikkelen of ben je klaar voor een switch? Let’s Recruit! houdt je via Instagram op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod. Volg ze nu en maak kans op een zomerse prijs! 

Maatschappelijk vandaag 14:35

Ladies Circle Groene Hart overhandigt cheque van 1.000 euro aan het Jeroen Heitzman Accufonds

Met de Circle Cycle ’24 heeft Ladies Circle Groene Hart € 1000 bijeen gefietst voor het Jeroen Heitzman Accufonds van de Alphense Fietsmaatjes. Op zondag 21 april fietsten vijfenveertig gesponsorde deelnemers deze tocht van 24 kilometer langs de mooiste plekken rondom Alphen aan den Rijn. Dat leverde een cheque van € 1000 euro op, die op 12 juli door Marjon van Rijs en Emmy Rijnsburger aan het fonds is overhandigd.

Overige vandaag 13:42

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn groot succes

Op woensdag 2 juli vond er een waardevolle en informatieve scootmobielcursus plaats bij Atletiekvereniging AAV'36. Deze cursus, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) Alphen aan den Rijn in samenwerking met Welzorg, Vegro en Ergozorg, bood scootmobielgebruikers de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren en hun kennis van verkeersregels op te frissen. Daarnaast konden deelnemers die nog niet over een eigen scootmobiel beschikten er kennis mee maken.

Maatschappelijk vandaag 12:08

Wheels 4 Rescue schenkt ambulance aan ziekenhuis in Gambia

Tijdens hun vakantie in Gambia zagen Sjaak en Hester Zevenhoven de zorgwekkende staat van de gezondheidszorg. Veel ziekenhuizen zijn verouderd, slecht uitgerust en kampen met een tekort aan medicijnen en gekwalificeerd personeel, wat leidt tot hoge kosten en beperkte toegang tot zorg. De kinder- en moedersterftecijfers behoren tot de hoogste ter wereld door een gebrek aan prenatale zorg en gezondheidseducatie.

Verkeer en vervoer vandaag 10:29

Vakantiedrukte: Tips voor een soepele reis op Zwarte Zaterdag

Zaterdag 20 juli is het weer zover: Zwarte Zaterdag. Deze dag staat bekend als een van de drukste verkeersdagen van het jaar, wanneer miljoenen Europeanen massaal op vakantie gaan. De wegen naar populaire vakantiebestemmingen, zoals Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië, raken overvol en files zijn onvermijdelijk.