Robin van der Vliet verruilt KV Tempo/Klaverblad verzekeringen voor Dalto

Robin van der Vliet komt niet langer uit voor KV Tempo/Klaverblad verzekeringen. De inwoonster van Vinkeveen kiest ervoor haar korfbal carrière voort te zetten bij hoofdklasser Dalto uit Driebergen.

Begin dit seizoen maakte Robin van der Vliet de overstap van korfbalvereniging SDO uit Kamerik naar KV Tempo/ Klaverblad verzekeringen. De ploeg uit Alphen aan den Rijn debuteert dit seizoen in de Korfbal League, de hoogste klasse in de zaalkorfbalcompetitie.

Robin van der Vliet geeft aan dat de klik ontbreekt om bij KV Tempo/ Klaverblad verzekeringen te blijven. Omdat ze in de zaalcompetitie nog geen bindende wedstrijd voor de Alphense ploeg heeft gespeeld, mag de Vinkeveense tussentijds vertrekken en het seizoen afmaken bij een andere vereniging.

Het bestuur en technische commissie van KV Tempo/ Klaverblad verzekeringen wensen Robin van der Vliet heel veel succes bij haar nieuwe vereniging.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 14:15

Verwarde bewoner sticht kleine brand op balkon

Op zaterdag 8 augustus kwam er bij de politie een melding binnen van een bewoner die in een psychose verkeerde. Op het balkon aan de Pieter Floriszstraat in Alphen stichtte de bewoner een kleine brand.

Evenementen vandaag 13:38

Oldtimerdag gaat door in alternatieve vorm

Op zaterdag 12 september organiseert het bestuur van Stichting Oldtimerdag tóch een Oldtimerdag. Vanwege de coronamaatregelen gebeurt dit wel in een alternatieve vorm.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 12:54

De nieuwe Yaris komt er aan bij Van Ekris

Het is nog even wachten, maar op 4 september is het zo ver. Dan staat de nieuwe Yaris hybride in de showroom bij Van Ekris in Alphen aan den Rijn. Bijzonder, want voor Van Ekris is de Yaris hybride het beste verkocht model!

Winactie Overige vandaag 11:29

Win twee kaartjes voor de drive-in bioscoop langs de A4

Normaal gesproken is het terrein langs de A4 een parkeerfaciliteit voor Schiphol, maar sinds 24 juli bevindt zich daar een heuse drive-in bioscoop. Op een groot scherm geniet je van verschillende films. Een unieke belevenis, waar wij twee kaartjes voor mogen weggeven!

Beleef Alphen vandaag 10:40

Beleef Alphen: stadswandeling Hoge Zijde

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is, maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!” Deze week: stadswandeling Hoge Zijde.