Robin van der Vliet verruilt KV Tempo/Klaverblad verzekeringen voor Dalto

Robin van der Vliet komt niet langer uit voor KV Tempo/Klaverblad verzekeringen. De inwoonster van Vinkeveen kiest ervoor haar korfbal carrière voort te zetten bij hoofdklasser Dalto uit Driebergen.

Begin dit seizoen maakte Robin van der Vliet de overstap van korfbalvereniging SDO uit Kamerik naar KV Tempo/ Klaverblad verzekeringen. De ploeg uit Alphen aan den Rijn debuteert dit seizoen in de Korfbal League, de hoogste klasse in de zaalkorfbalcompetitie.

Robin van der Vliet geeft aan dat de klik ontbreekt om bij KV Tempo/ Klaverblad verzekeringen te blijven. Omdat ze in de zaalcompetitie nog geen bindende wedstrijd voor de Alphense ploeg heeft gespeeld, mag de Vinkeveense tussentijds vertrekken en het seizoen afmaken bij een andere vereniging.

Het bestuur en technische commissie van KV Tempo/ Klaverblad verzekeringen wensen Robin van der Vliet heel veel succes bij haar nieuwe vereniging.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 11:06

Ernstig ongeval Amerikalaan

Er heeft een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Amerikalaan. Een vrouw (voetganger) is hierbij geschept door een personenauto.

Verkeer en vervoer gisteren 10:32

Nieuwe dienstregeling: wat zijn de gevolgen voor Alphen?

Vandaag, op zondag 15 december, is de nieuwe dienstregeling ingegaan. Niet alleen NS, maar ook Arriva voert wijzigingen door, onder andere om beter aan te sluiten op de nieuwe dienstregeling van NS. Wat betekent de nieuwe dienstregeling voor Alphen aan den Rijn?

Politiek 14 dec. 2019 15:29

Afvalstoffenheffing stijgt fors in Alphen aan den Rijn

De gemeentelijke afvalstoffenheffing gaat komend jaar met 9 procent omhoog. Ook in 2021 en 2022 zal dit ongeveer het geval zijn. Wethouder Kees van Velzen (financiën) kiest voor een verhoging in drie termijnen in plaats van een zeer forse verhoging in één keer.

Politiek 14 dec. 2019 15:16

Magneetvissen verboden in hele gemeente

Gemeente Alphen aan den Rijn verbiedt het populaire magneetvissen. Deze hobby is te gevaarlijk, zo meldt burgemeester Liesbeth Spies. Het risico bestaat dat wapens of munitie worden opgevist die recent zijn en niet uit de Tweede Wereldoorlog.

Evenementen 14 dec. 2019 12:46

Ontmoet de Kerstman bij Winkelcentrum de Baronie

Op zaterdag 21 december van 13:00 tot 16:00 uur kun je bij Winkelcentrum de Baronie de Kerstman ontmoeten. De Kerstman verwelkomt iedereen om een foto met hem te maken en hij deelt heerlijke chocoladekransjes van Martinez Chocolatier uit!