PR Sint in Alphen

Route Sinterklaasintocht bekend

Over een week is de intocht van Sinterklaas in het centrum van Alphen aan den Rijn. Sint in Alphen, de organisatie van de intocht, heeft de route bekend gemaakt.   

De route voor de intocht van Sinterklaas is bekend gemaakt. Sinterklaas zal de route beginnen bij het Rijnplein. Te paard zal hij een route afleggen door de Sint Jorisstraat, Castellum straat en de Julianastraat. Via de Alphense brug zal Sinterklaas naar het startpunt van de wandelroute gaan. Sinterklaas zal zich te voet verplaatsen door de Van Mandersloostraat richting de Hooftstraat en het Thorbeckeplein. Via de Aarkade loopt de Sint winkelcentrum de Aarhof in, waar hij langs alle winkels zal lopen. Bij de Van Boetzelaerstraat zal Sinterklaas de Aarhof uit komen, waarna de route eindigt in de Raadhuisstraat.

Sinterklaas komt naar verwachting om 11:30 uur aan op het Rijnplein. De rondrit zal rond 12:00 uur starten en rond 15:00 uur afgelopen zijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 10:16

Sinterklaas intocht actie

Om te vieren dat Sinterklaas dit weekend aankomt in Alphen, heeft Soos aan den Rijn speciale Sinterklaas acties op zaterdag 16 november.

Gemeente vandaag 09:51

Niet meer appen met gemeente

Vanaf vrijdag 22 november is het helaas niet meer mogelijk om een WhatsAppje te sturen naar Gemeente Alphen aan den Rijn.

Verkeer en vervoer vandaag 08:56

Hefbrug Boskoop op zijn vroegst pas 24 of 25 november open

De hefbrug in Boskoop blijft langer gestremd voor autoverkeer en scheepvaart. De provincie Zuid-Holland heeft laten weten dat de hefbrug op zijn vroegst pas op zondag 24 of maandag 25 november open gaat.

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.