Samen buitenspelen met #HeelAlphenBeweegt

Buitenspelen is super leuk en belangrijk, juist nu! Voetballen, tikkertje, en trefbal, de buurtsportcoaches van Alphen Beweegt brengen kinderen in beweging door verschillende activiteiten te organiseren #HeelAlphenBeweegt. 

Met het programma ‘Samen Actief’ staan de buurtsportcoaches van Alphen Beweegt elke schooldag en in de vakanties klaar om kinderen van 4 tot en met 12 jaar te voorzien van verschillende activiteiten. Dit doen zij op verschillende plekken in de gemeente Alphen aan den Rijn, zodat alle kinderen buiten kunnen spelen!

“We zorgen voor leuke sport- en spelmaterialen; van voetballen, tikkertje, trefbal, estafette of een work out op muziek. Alles komt aan bod! Aanmelden is niet nodig, de activiteiten zijn gratis en iedereen is welkom”, vertelt Iris van Ginhoven van Alphen Beweegt. Het programma 'Samen Actief' vind je hier.

In het kader van Nationale Buitenspeeldag op woensdag 10 juni daagt Alphen Beweegt je graag uit voor een Goed Bezig! Frisbee Challenge. Degene die de hoogste score haalt krijgt een gratis frisbee mee naar huis. Doe je best én wees er snel bij want op = op.

frisbee

banner heel alphen beweegt.jpg


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 17:44

Dronken horecagast misdraagt zich en krijgt flinke boete

Het aantal bezoekers dat aanwezig is bij horecagelegenheden is een stuk lager dan normaal in de weekenden door de coronacrisis. Daarnaast zijn veel horecagelegenheden slechts beperkt open. Toch weet niet iedereen zich te gedragen.

Overige vandaag 17:12

Picnic start op 22 juli met bezorgen in Alphen

Alphenaren hebben er iets langer op moeten wachten dan gepland, maar vanaf woensdag 22 juli is het zo ver. Dan start websuper Picnic met bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Gezondheid en welzijn vandaag 15:31

Op deze plekken in Alphen is een tekort aan AED’s

Nederland heeft over het algemeen een dekkend AED-netwerk. Hiermee is de kans groot dat als je in Nederland een hartstilstand krijgt, er binnen 500 meter aan AED te vinden is. Maar op 1775 plekken in Nederland is dat niet het geval, waaronder ook op een aantal plekken in Alphen.