Schatjes Julianatraat

Schatjes gaat weer los: vrijdag, zaterdag en zondag is het feest

Vrijdag gaan de laatste maatregelen hun exit maken en daarmee keert het nachtleven officieel terug in de Julianastraat. Schatjes zal aftrappen met de favoriete heren aan de knoppen.

Op Facebook lieten ze al wat doorschemeren, maar het nieuws mag nu echt naar buiten van Schatjes voorman Roderick Arlman: “Vrijdagavond gaan we om 21:00 uur de deuren weer wagenwijd opengooien.” Nu de maatregelen wegvallen wordt grote drukte verwacht in het Alphense uitgaansgebied. “We gaan twee uur eerder open zodat we een heerlijke lange avond hebben”, zegt Roderick.

Frisse uitstraling
Momenteel zijn Bart en Roderick druk bezig met de laatste klusjes in Schatjes. “Schatjes is nog het oude vertrouwde, daar is weinig aan veranderd. Alles heeft een lik verf gekregen, we hebben de toiletten aangepakt en de bar heeft deels een opknapbeurt gekregen”, zegt Roderick.

Dé Horeca Stapavond
“Stiekem vinden we dit allemaal de gezelligste avond en we zijn zo blij dat deze ook weer door kan gaan. Maar, zondag gaat dé avond weer van start: Dé Horeca Stapavond”, zegt Roderick. Op deze avond komen alle Alphense horeca-tijgers bijeen om het weekend in te luiden. “Die gingen er altijd wild aan toe”, zegt Roderick lachend. “Oh, en we hebben een speciale gast zondag. Peter La Haye komt ons dan vergezellen met zijn zangkunsten”, voegt Roderick toe.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Straatraadsels gisteren 13:56

Waar komt de naam van het ‘Rooie Dorp’ vandaan?

Het is misschien wel één van de meest bekende wijken in Alphen aan den Rijn: het Rode Dorp, in de volksmond ook wel ‘Rooie Dorp’ genoemd. Maar hoe komt deze Alphense wijk eigenlijk aan zijn naam?

De sfeer van het Zomerspektakel gisteren 12:31

Van Koninginnedag tot slot-act op het Zomerspektakel: het verhaal van Helemaal Top

In 2017 stond Helemaal Top voor het eerst op het podium van het Zomerspektakel aan het Meer, een hele eer voor het trio. Nu, zes jaar later, mag de band de zondagavond afsluiten. We spreken Toine Kremer over de essentie van Helemaal Top, hun optredens bij het Zomerspektakel en de voorbereiding op het komende festivalseizoen.

Advertorial Activiteiten voor kids gisteren 10:58

Ontmoet Bob de Bouwer bij winkelcentrum De Aarhof

Het succes van Bob de Bouwer kent geen grenzen en is razend populair bij kinderen zowel in Nederland als in de rest van Europa. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt loopt het storm. De televisieheld zal ook in Alphen komen. Op 3 juni komt Bob de Bouwer naar winkelcentrum De Aarhof.