Schatjes Julianatraat

Schatjes gaat weer los: vrijdag, zaterdag en zondag is het feest

Vrijdag gaan de laatste maatregelen hun exit maken en daarmee keert het nachtleven officieel terug in de Julianastraat. Schatjes zal aftrappen met de favoriete heren aan de knoppen.

Op Facebook lieten ze al wat doorschemeren, maar het nieuws mag nu echt naar buiten van Schatjes voorman Roderick Arlman: “Vrijdagavond gaan we om 21:00 uur de deuren weer wagenwijd opengooien.” Nu de maatregelen wegvallen wordt grote drukte verwacht in het Alphense uitgaansgebied. “We gaan twee uur eerder open zodat we een heerlijke lange avond hebben”, zegt Roderick.

Frisse uitstraling
Momenteel zijn Bart en Roderick druk bezig met de laatste klusjes in Schatjes. “Schatjes is nog het oude vertrouwde, daar is weinig aan veranderd. Alles heeft een lik verf gekregen, we hebben de toiletten aangepakt en de bar heeft deels een opknapbeurt gekregen”, zegt Roderick.

Dé Horeca Stapavond
“Stiekem vinden we dit allemaal de gezelligste avond en we zijn zo blij dat deze ook weer door kan gaan. Maar, zondag gaat dé avond weer van start: Dé Horeca Stapavond”, zegt Roderick. Op deze avond komen alle Alphense horeca-tijgers bijeen om het weekend in te luiden. “Die gingen er altijd wild aan toe”, zegt Roderick lachend. “Oh, en we hebben een speciale gast zondag. Peter La Haye komt ons dan vergezellen met zijn zangkunsten”, voegt Roderick toe.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.