Advertorial Economie

Silvia Heijns bijna dertig jaar allround schoonheidsspecialiste

Na 25 jaar een praktijk aan huis te hebben gehad, is Silvia in augustus 2018 gaan samenwerken met haar dochter Julia Biegel. Samen hebben zij de praktijk voortgezet in een pand aan de Zuiderkeerkring 239 in Kerk en Zanen.

Specialisaties
Silvia en Julia hebben meerdere specialisaties, waaronder anti-aging, het definitief verwijderen van huidoneffenheden, verzorgende en ontspannende gezichtsbehandelingen, acne, epileren of harsen van de wenkbrauwen, verven van wimpers en/of wenkbrauwen, Henna brows, diverse massages en waxen van het lichaam.

De gezichtsbehandelingen zijn reinigend, verzorgend, en huid verbeterend. “Voor elke behandeling doen we een uitgebreide huidanalyse zodat we specifiek kunnen ingaan op wat de huid nodig heeft en wat de wensen zijn van de klant”, vertelt Silvia. “Wij werken met de professionele top merken ‘Decleor’ en ‘Dermalogica’.”

Decleor bestaat uit natuurlijke ingrediënten zonder kleur en geurstoffen, ideaal voor de meest gevoelige huid. Het merk staat bekend om de essentiële oliën. Deze hebben een ontspannende, stress verlichtende werking en elke lijn zorgt voor een optimale hydratatie.

Het merk Dermalogica is sterk in huidverbetering. Het pakt huidproblemen doeltreffend aan, denk aan anti-aging, pigment en acne. In de producten zitten geen irriterende stoffen en ingrediënten die de huid verstoppen. “Dermalogica heeft voor ingrediënten gekozen waarvan is bewezen dat ze werken, bij ons in de praktijk zult u dat ervaren. Het gaat tenslotte om resultaat.”

“Door het volgen van de opleiding Dermatologie, herkennen en constateert Huidverzorgingspraktijk Silvia Heijns eerder vreemde, rare en gekleurde plekjes of vlekjes op de huid. Waardoor zij u kunnen door verwijzen naar een arts. Uw huid is bij mij en Silvia in goede, professionele handen”, legt Julia uit.

Acne behandelingen voor jong en oud
Tijdens een acne behandeling wordt uw huid goed gereinigd en worden onzuiverheden op een subtiele manier verwijderd en u krijgt tips en tricks mee naar huis om thuis uw huid goed te verzorgen. De huidverzorgingspraktijk is in het bezit van de AGB code, zodat de meeste zorgverzekeraars deze behandeling vergoeden.

Nieuw in de salon: Henna Brows.
Henna Brows is de nieuwe trend op het gebied van wenkbrauwen. Henna verf blijft op de huid zitten waardoor je mooie en strakke wenkbrauwen kunt creëren. De wenkbrauwen lijken hierdoor ook voller.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.huidverzorgingspraktijksilviaheijns.com. Huidverzorgingspraktijk Silvia Heijns, Zuiderkeerkring 239, Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen gisteren 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca gisteren 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!  

Evenementen gisteren 10:16

Het is Oldtimerdag!

De Oldtimerdag is als vanouds op de zaterdag voor de Alphense jaarmarkt. Dit jaar is dat op zaterdag 14 september. Net als vorig jaar is de Hooftstraat het podium voor de traditionele Oldtimerdag.  

Politiek gisteren 08:37

Onorthodoxe oplossingen voor woningnood Alphen-Stad

Omdat Alphen-Stad voorlopig niet kan uitbreiden, is een lijst gemaakt met onorthodoxe mogelijkheden en locaties voor nieuwbouwlocaties. Naar verwachting kunnen daardoor ongeveer 900 woningen worden gebouwd, waarvan een deel tijdelijk is.

Blog Opinie 13 sep. 2019 20:23

MINERVA Vrouwennetwerk

Gisteren heb ik mijn lidmaatschap van het Vrouwen Netwerk Rijnstreek opgezegd. Na een goeie anderhalf jaar treuzelen, was het welletjes.