Advertorial Economie

Silvia Heijns bijna dertig jaar allround schoonheidsspecialiste

Na 25 jaar een praktijk aan huis te hebben gehad, is Silvia in augustus 2018 gaan samenwerken met haar dochter Julia Biegel. Samen hebben zij de praktijk voortgezet in een pand aan de Zuiderkeerkring 239 in Kerk en Zanen.

Specialisaties
Silvia en Julia hebben meerdere specialisaties, waaronder anti-aging, het definitief verwijderen van huidoneffenheden, verzorgende en ontspannende gezichtsbehandelingen, acne, epileren of harsen van de wenkbrauwen, verven van wimpers en/of wenkbrauwen, Henna brows, diverse massages en waxen van het lichaam.

De gezichtsbehandelingen zijn reinigend, verzorgend, en huid verbeterend. “Voor elke behandeling doen we een uitgebreide huidanalyse zodat we specifiek kunnen ingaan op wat de huid nodig heeft en wat de wensen zijn van de klant”, vertelt Silvia. “Wij werken met de professionele top merken ‘Decleor’ en ‘Dermalogica’.”

Decleor bestaat uit natuurlijke ingrediënten zonder kleur en geurstoffen, ideaal voor de meest gevoelige huid. Het merk staat bekend om de essentiële oliën. Deze hebben een ontspannende, stress verlichtende werking en elke lijn zorgt voor een optimale hydratatie.

Het merk Dermalogica is sterk in huidverbetering. Het pakt huidproblemen doeltreffend aan, denk aan anti-aging, pigment en acne. In de producten zitten geen irriterende stoffen en ingrediënten die de huid verstoppen. “Dermalogica heeft voor ingrediënten gekozen waarvan is bewezen dat ze werken, bij ons in de praktijk zult u dat ervaren. Het gaat tenslotte om resultaat.”

“Door het volgen van de opleiding Dermatologie, herkennen en constateert Huidverzorgingspraktijk Silvia Heijns eerder vreemde, rare en gekleurde plekjes of vlekjes op de huid. Waardoor zij u kunnen door verwijzen naar een arts. Uw huid is bij mij en Silvia in goede, professionele handen”, legt Julia uit.

Acne behandelingen voor jong en oud
Tijdens een acne behandeling wordt uw huid goed gereinigd en worden onzuiverheden op een subtiele manier verwijderd en u krijgt tips en tricks mee naar huis om thuis uw huid goed te verzorgen. De huidverzorgingspraktijk is in het bezit van de AGB code, zodat de meeste zorgverzekeraars deze behandeling vergoeden.

Nieuw in de salon: Henna Brows.
Henna Brows is de nieuwe trend op het gebied van wenkbrauwen. Henna verf blijft op de huid zitten waardoor je mooie en strakke wenkbrauwen kunt creëren. De wenkbrauwen lijken hierdoor ook voller.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.huidverzorgingspraktijksilviaheijns.com. Huidverzorgingspraktijk Silvia Heijns, Zuiderkeerkring 239, Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Sport gisteren 16:12

Rolstoeltennis-topper Esther Vergeer bij TV Nieuwe Sloot

Op 9 juni geeft de Esther Vergeer Foundation een tennis clinic aan de rolstoeljeugd van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, aan aspirant rolstoeltennissers en aan kids die het gewoon eens willen proberen vanuit een rolstoel. Voormalig Grand Slam winnares Esther Vergeer is ook bij het event aanwezig.

Dronefotografie gisteren 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.

Blog Opinie 14 mei 2021 20:01

MINERVA Miljoenentekort

De tekorten bij alle gemeenten lopen op. De zalvende woorden van de CDA-wethouder van Alphen aan den Rijn ten spijt: hier ook! Ik denk zomaar dat het om vele miljoenen aan tekorten gaat. Misschien wel een stuk of 10 en dat bovenop de toch al geplande ombuigingen, lees bezuinigingen.