Advertorial Economie

Silvia Heijns bijna dertig jaar allround schoonheidsspecialiste

Na 25 jaar een praktijk aan huis te hebben gehad, is Silvia in augustus 2018 gaan samenwerken met haar dochter Julia Biegel. Samen hebben zij de praktijk voortgezet in een pand aan de Zuiderkeerkring 239 in Kerk en Zanen.

Specialisaties
Silvia en Julia hebben meerdere specialisaties, waaronder anti-aging, het definitief verwijderen van huidoneffenheden, verzorgende en ontspannende gezichtsbehandelingen, acne, epileren of harsen van de wenkbrauwen, verven van wimpers en/of wenkbrauwen, Henna brows, diverse massages en waxen van het lichaam.

De gezichtsbehandelingen zijn reinigend, verzorgend, en huid verbeterend. “Voor elke behandeling doen we een uitgebreide huidanalyse zodat we specifiek kunnen ingaan op wat de huid nodig heeft en wat de wensen zijn van de klant”, vertelt Silvia. “Wij werken met de professionele top merken ‘Decleor’ en ‘Dermalogica’.”

Decleor bestaat uit natuurlijke ingrediënten zonder kleur en geurstoffen, ideaal voor de meest gevoelige huid. Het merk staat bekend om de essentiële oliën. Deze hebben een ontspannende, stress verlichtende werking en elke lijn zorgt voor een optimale hydratatie.

Het merk Dermalogica is sterk in huidverbetering. Het pakt huidproblemen doeltreffend aan, denk aan anti-aging, pigment en acne. In de producten zitten geen irriterende stoffen en ingrediënten die de huid verstoppen. “Dermalogica heeft voor ingrediënten gekozen waarvan is bewezen dat ze werken, bij ons in de praktijk zult u dat ervaren. Het gaat tenslotte om resultaat.”

“Door het volgen van de opleiding Dermatologie, herkennen en constateert Huidverzorgingspraktijk Silvia Heijns eerder vreemde, rare en gekleurde plekjes of vlekjes op de huid. Waardoor zij u kunnen door verwijzen naar een arts. Uw huid is bij mij en Silvia in goede, professionele handen”, legt Julia uit.

Acne behandelingen voor jong en oud
Tijdens een acne behandeling wordt uw huid goed gereinigd en worden onzuiverheden op een subtiele manier verwijderd en u krijgt tips en tricks mee naar huis om thuis uw huid goed te verzorgen. De huidverzorgingspraktijk is in het bezit van de AGB code, zodat de meeste zorgverzekeraars deze behandeling vergoeden.

Nieuw in de salon: Henna Brows.
Henna Brows is de nieuwe trend op het gebied van wenkbrauwen. Henna verf blijft op de huid zitten waardoor je mooie en strakke wenkbrauwen kunt creëren. De wenkbrauwen lijken hierdoor ook voller.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.huidverzorgingspraktijksilviaheijns.com. Huidverzorgingspraktijk Silvia Heijns, Zuiderkeerkring 239, Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 17:16

Gevluchte bestuurder blijkt 27-jarige man uit Boskoop

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari reed een bestuurder van een personenauto tegen een boom aan, waarna de bestuurder op de vlucht sloeg. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de eigenaar van de auto een 27-jarige man uit Boskoop is.

Rechtszaak vandaag 16:32

Verdachte in verkrachtingszaak blijft voorlopig vastzitten

Op 30 september 2019 verkrachtte een 26-jarige verdachte een vrouw in Kerk en Zanen. Volgens de verdachte ging het niet om een verkrachting, de vrouw zou zelf van harde seks houden. Het Openbaar Ministerie (OM) en de Haagse rechtbank geloofden het verhaal van de verdachte niet.

Blog Opinie vandaag 15:53

Geen tegenstand voor slordig spelend ARC

ARC moest zaterdag in principe een makkie hebben aan het bezoekende Achilles’29. De opponent uit Groesbeek met louter onuitspreekbare namen pakte dit seizoen immers slechts een punt. Ondanks het feit dat de thuisclub slordig en in een veel te laag tempo speelde, werd het ook een simpele overwinning.

Overige vandaag 15:17

Muse: een nieuw gedicht van de Alphense stadsdichter

Afgelopen weekend vond het Open Podium Alphen (OPA) plaats bij Soos aan den Rijn. De avond stond in het teken van Poetry meets Blues. De Alphense stadsdichter Lisa Veldkamp heeft hierover een gedicht gemaakt.

Advertorial Overige vandaag 14:46

Steun Melissa voor Kika

Op 1 maart 2020 loopt Melissa Mulder opnieuw de marathon van Tokyo om geld in te zamelen voor Kika. Ook in 2020 sponsoren All4finance en All4houses haar op weg naar succes.

Calamiteiten vandaag 14:11

Politie treft nepwapen en vuurwerk aan bij groepje jongens

Op zondag 19 januari reageerde de politie op een melding van een groepje jeugd dat met een luchtdrukwapen aan het schieten zou zijn. Op de Hoflaan in Alphen heeft de politie drie jongens staande gehouden.