Advertorial Economie

Silvia Heijns bijna dertig jaar allround schoonheidsspecialiste

Na 25 jaar een praktijk aan huis te hebben gehad, is Silvia in augustus 2018 gaan samenwerken met haar dochter Julia Biegel. Samen hebben zij de praktijk voortgezet in een pand aan de Zuiderkeerkring 239 in Kerk en Zanen.

Specialisaties
Silvia en Julia hebben meerdere specialisaties, waaronder anti-aging, het definitief verwijderen van huidoneffenheden, verzorgende en ontspannende gezichtsbehandelingen, acne, epileren of harsen van de wenkbrauwen, verven van wimpers en/of wenkbrauwen, Henna brows, diverse massages en waxen van het lichaam.

De gezichtsbehandelingen zijn reinigend, verzorgend, en huid verbeterend. “Voor elke behandeling doen we een uitgebreide huidanalyse zodat we specifiek kunnen ingaan op wat de huid nodig heeft en wat de wensen zijn van de klant”, vertelt Silvia. “Wij werken met de professionele top merken ‘Decleor’ en ‘Dermalogica’.”

Decleor bestaat uit natuurlijke ingrediënten zonder kleur en geurstoffen, ideaal voor de meest gevoelige huid. Het merk staat bekend om de essentiële oliën. Deze hebben een ontspannende, stress verlichtende werking en elke lijn zorgt voor een optimale hydratatie.

Het merk Dermalogica is sterk in huidverbetering. Het pakt huidproblemen doeltreffend aan, denk aan anti-aging, pigment en acne. In de producten zitten geen irriterende stoffen en ingrediënten die de huid verstoppen. “Dermalogica heeft voor ingrediënten gekozen waarvan is bewezen dat ze werken, bij ons in de praktijk zult u dat ervaren. Het gaat tenslotte om resultaat.”

“Door het volgen van de opleiding Dermatologie, herkennen en constateert Huidverzorgingspraktijk Silvia Heijns eerder vreemde, rare en gekleurde plekjes of vlekjes op de huid. Waardoor zij u kunnen door verwijzen naar een arts. Uw huid is bij mij en Silvia in goede, professionele handen”, legt Julia uit.

Acne behandelingen voor jong en oud
Tijdens een acne behandeling wordt uw huid goed gereinigd en worden onzuiverheden op een subtiele manier verwijderd en u krijgt tips en tricks mee naar huis om thuis uw huid goed te verzorgen. De huidverzorgingspraktijk is in het bezit van de AGB code, zodat de meeste zorgverzekeraars deze behandeling vergoeden.

Nieuw in de salon: Henna Brows.
Henna Brows is de nieuwe trend op het gebied van wenkbrauwen. Henna verf blijft op de huid zitten waardoor je mooie en strakke wenkbrauwen kunt creëren. De wenkbrauwen lijken hierdoor ook voller.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.huidverzorgingspraktijksilviaheijns.com. Huidverzorgingspraktijk Silvia Heijns, Zuiderkeerkring 239, Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.