Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Spare Rib Express bezorgt in stijl met de Toyota Aygo

Je hebt ze vast wel eens zien rijden de Spare Rib Express bezorgers in Alphen aan den Rijn. Sinds kort zijn ze te herkennen in de mooie nieuwe Toyota’s Aygo’s. Van Ekris uit Alphen aan den Rijn had de eer om deze vier gave nieuwe Toyota Aygo’s aan Spare Rib Express Alphen aan den Rijn af te mogen leveren.

De Spare Rib bezorgers kunnen nu weer in stijl de lekkere spareribs bezorgen. "Wij rijden behoorlijk wat kilometers met onze Spare Ribs Aygo’s en bezorgen naast Alphen aan den Rijn ook in de gehele omgeving. Je kunt je voorstellen dat de kilometers er zo aardig bij komen. Met deze nieuwe aanwinst kunnen wij weer fris voor de dag komen bij onze klanten. De Aygo’s van Toyota zien er leuk uit en zijn zeer betrouwbaar. Verder zijn ze zuinig en dat spreekt ons aan", aldus Arvin Kianersi van Spare Rib Express Alphen aan den Rijn.

Spare Rib Express is te vinden aan de Irenelaan 86 in Alphen aan den Rijn. Direct bestellen? Dat kan via 0172 769 193. Bezorging van Spare Rib Express is ook mogelijk in Ter Aar, Nieuwkoop, Nieuwveen, Hoogmade, Rijpwetering, Leimuiden, Noorden, Abbene, Oude Wetering en in Roelofarendsveen. Van Ekris: "Veel rijplezier gewenst met de nieuwe Toyota Aygo’s!"

Van Ekris Toyota uit Alphen aan den Rijn heeft verschillende Aygo modellen op voorraad. Bekijk ze online of kom een proefrit maken in de meest compacte, zuinigste en waardevaste stadsauto van Nederland.  


Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.