pixabay
Advertorial Evenementen

Speeddaten voor ouderen

Op woensdag 5 februari organiseert Tom in de buurt een middag speeddaten voor senioren die op zoek zijn naar een nieuwe vriend(in) of liefde. Zin in nieuwe contacten? Wilt u uw kring vergroten? Meld u nu aan!

Liefde of vriendschap – alles is mogelijk
Bent u pas gescheiden, verhuisd of een partner of vriend verloren? Of heeft u veel oude en vertrouwde vrienden, maar zin in een nieuwe lente en een nieuw geluid? Bijvoorbeeld een vriend of vriendin om ervaringen mee te delen of om op stap te gaan.

Kom in actie
Nieuwe energie, kennissen en vrienden komen vanzelf op uw pad wanneer u iets te gaan doen; bijvoorbeeld een nieuwe hobby oppakt of deelneemt aan een activiteit. In de gemeente en bij Tom in de buurt zijn daartoe allerlei mogelijkheden. Tom organiseert cursussen, bijeenkomsten waarin u samen actief en creatief aan de slag gaat, sport, kookt en samen eet. De TomBus biedt maandelijks allerlei uitjes die ook regelmatig nieuwe vriendschappen oplevert.

Speeddaten
Veel mensen kijken dagelijks naar het televisieprogramma First Dates. En zien zo wat het ontmoeten van nieuwe mensen doet. Soms is er direct herkenning en het begin van een nieuwe vriendschap of liefde. Altijd is het inspirerend. Zo’n nieuwe ontmoeting zorgt voor een leuke avond en in ieder geval een nieuwe ervaring en vaak ook een goed verhaal.
Bij seniorendaten van Tom in de buurt gaan we niet eten maar speeddaten. Dat is telkens in tien minuten/kwartier met een nieuw persoon kennis maken. Daar hebben we veel mensen voor nodig. Dus meldt u aan en neem seniorburen, vrienden en familieleden die ook hun kringetje willen vergroten mee.

Voor wie?
Alle senioren die open staan voor nieuwe mensen in hun leven.

Praktische info
De bijeenkomst is op woensdag 5 februari 2020 van 14.00 uur tot 16.00 uur. De kosten zijn € 5 inclusief hapjes. De locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding. 

Vragen of aanmelden
Bel of stuur een mail naar wijkcoaches Josje Heusinkveld (j.heusinkveld@tomindebuurt.nl) of Daphne van Eden (d.vaneden@tomindebuurt.nl), te bereiken via 088 900 4567.

oudere speeddaten.png


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 14:22

Totaal aantal ziekenhuisopnames gestegen naar 38

Het aantal ziekenhuisopnames in verband met het coronavirus is opnieuw gestegen, zo meldt het RIVM. In de gemeente Alphen gaat het om 38 patiënten, een stijging van 1 persoon ten opzichte van zaterdag 4 april. 

Cultuur vandaag 12:00

ROMEINEN Tabula Peutingeriana

De Tabula Peutingeriana is een middeleeuwse landkaart, nagetekend van Romeinse kaarten uit de derde en vierde eeuw. Op de landkaart staat het hele Romeinse Rijk zoals het was aan het eind van de vierde eeuw, circa 400 na christus, compleet met de Limes en Mare Nostrum.

Calamiteiten gisteren 17:30

Verdachte situatie met vuurwapen

Bij de Lekstraat in Alphen heeft zich een verdachte situatie voorgedaan met een vuurwapen. De agenten ter plaatse dragen kogelwerende vesten.