pixabay
Advertorial Evenementen

Speeddaten voor ouderen

Op woensdag 5 februari organiseert Tom in de buurt een middag speeddaten voor senioren die op zoek zijn naar een nieuwe vriend(in) of liefde. Zin in nieuwe contacten? Wilt u uw kring vergroten? Meld u nu aan!

Liefde of vriendschap – alles is mogelijk
Bent u pas gescheiden, verhuisd of een partner of vriend verloren? Of heeft u veel oude en vertrouwde vrienden, maar zin in een nieuwe lente en een nieuw geluid? Bijvoorbeeld een vriend of vriendin om ervaringen mee te delen of om op stap te gaan.

Kom in actie
Nieuwe energie, kennissen en vrienden komen vanzelf op uw pad wanneer u iets te gaan doen; bijvoorbeeld een nieuwe hobby oppakt of deelneemt aan een activiteit. In de gemeente en bij Tom in de buurt zijn daartoe allerlei mogelijkheden. Tom organiseert cursussen, bijeenkomsten waarin u samen actief en creatief aan de slag gaat, sport, kookt en samen eet. De TomBus biedt maandelijks allerlei uitjes die ook regelmatig nieuwe vriendschappen oplevert.

Speeddaten
Veel mensen kijken dagelijks naar het televisieprogramma First Dates. En zien zo wat het ontmoeten van nieuwe mensen doet. Soms is er direct herkenning en het begin van een nieuwe vriendschap of liefde. Altijd is het inspirerend. Zo’n nieuwe ontmoeting zorgt voor een leuke avond en in ieder geval een nieuwe ervaring en vaak ook een goed verhaal.
Bij seniorendaten van Tom in de buurt gaan we niet eten maar speeddaten. Dat is telkens in tien minuten/kwartier met een nieuw persoon kennis maken. Daar hebben we veel mensen voor nodig. Dus meldt u aan en neem seniorburen, vrienden en familieleden die ook hun kringetje willen vergroten mee.

Voor wie?
Alle senioren die open staan voor nieuwe mensen in hun leven.

Praktische info
De bijeenkomst is op woensdag 5 februari 2020 van 14.00 uur tot 16.00 uur. De kosten zijn € 5 inclusief hapjes. De locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding. 

Vragen of aanmelden
Bel of stuur een mail naar wijkcoaches Josje Heusinkveld (j.heusinkveld@tomindebuurt.nl) of Daphne van Eden (d.vaneden@tomindebuurt.nl), te bereiken via 088 900 4567.

oudere speeddaten.png


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 00:28

Veel schade bij botsing op de Oostkanaalweg

Op de Oostkanaalweg-N207 in Alphen aan den Rijn heeft vrijdagavond een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Alphens Restaurantweek gisteren 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige gisteren 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten gisteren 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.