Orange Wellness

Spinnen bij Orange voor Malawi

Bij Orange Wellness Club aan de Kalkovenweg kun je zondag 1 september spinnen voor Malawi.

Initiatiefnemer is Anita Metz, zelf regelmatig ‘op de fiets’ te vinden bij Orange. Anita (rechts op de foto) maakt onderdeel uit van het Alphense bouwreisteam Joining Hands. Deze 13 vrouwen gaan in oktober als vrijwilliger voor Habitat for Humanity in Malawi een huis bouwen voor een weesgezin. Orange stelt zijn spinningapparaten ter beschikking om geld op te halen.

Instructeur Jessica Zeevaart (links): “Respect voor wat Anita en haar team gaan waarmaken in Malawi. Daar dragen wij bij Orange graag ons steentje aan bij.” Ervaring met bouwen hebben de vrouwen niet. Onder begeleiding van lokale bouwvakkers en een begeleider van Habitat gaan ze beton storten, metselen etc.

Wie mee wil spinnen voor bouwteam Joining Hands kan zondag nog terecht van 9.30-11.00 en van 11.30-13.00 uur. Kosten bedragen €10.

Sinds de oprichting in 1976 heeft Habitat 22 miljoen mensen voorzien van een solide dak boven hun hoofd. Malawi is één van de 70 landen waar de organisatie actief is. Wil je ook meebouwen met dit Alphense bouwteam? Ga naar https://bouwmee.habitat.nl/activiteit/joining-hands en doneer.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.

Evenementen vandaag 10:48

Deze sporters gingen er met een prijs vandoor op het Alphens Sportgala

Op vrijdagavond 21 februari werd het Alphens Sportgala gehouden in het Parkrestaurant van Avifauna. Voor het tweede jaar op rij werd Noussair Mazraoui uitgeroepen tot sportman van het jaar. De prijs van sportvrouw van het jaar ging naar baanwielrenster Amber van der Hulst.

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Buiten spelen

Vroeger was alles beter. Vooral het buiten spelen. Logisch, dat wel. Er waren minder auto’s en meer grasveldjes. Je ging gewoon stoepranden op straat, balletje trappen op een grasveld of schommelen op je eigen houten schommel die je vader aan de dichtstbijzijnde boom had opgehangen.