Fitness- en Wellnessclub Orange logo
Tip!

Fitness- en Wellnessclub Orange

Fitness- en Wellnessclub Orange

Fitnessclub Nederland is een fitnessaanbieder met 11 locaties verspreid door heel Nederland. Met kwalitatief goed fitnessapparatuur, verschillende groepslessen, individuele begeleiding en wekelijkse online fitnessblogs helpen wij je om de fitste versie uit jezelf te halen.  Wil je meer weten over onze Fitnessclub Nederland locatie Orange? Bekijk de verschillende kopjes hieronder en word bekend met onze diensten!

Orange Wellness Club 
Succesvol en gezond leven! Orange Wellness Club gelooft in gezondheid door inspanning, ontspanning, gezonde voeding en een prettige sociale omgeving. Wij geloven ook in blijvend leren en ontwikkelen, kwaliteit, slow-food en natuurlijke producten. Wij noemen dit het Wellness concept. Daarom hebben wij zeer uitgebreide fitness- en saunafaciliteiten, groepslessen, voedings- gezondheidsdeskundigen, een restaurant en nog veel meer. Op www.orangewellnessclub.nl vind je meer informatie over ons concept, onze faciliteiten en onze abonnementen.

Gratis proeftraining
Klik hier voor het aanvragen van een gratis proeftraining 

Online lid worden
Klik hier voor meer informatie over online lid worden. U kunt uw abonnement zelf online beheren, dus ook tussentijds stopzetten of opzeggen. 

Bekijk hier het lesrooster van de groepslessen. 

Bekijk hier de website van ons saunacentrum.

Openingstijden 

  Fitness Sauna
Maandag 07:00 - 22:30 10:30 - 22:30 (ladies day)
Dinsdag 07:00 - 22:30 10:30 - 22:30
Woensdag 07:00 - 22:30 10:30 - 22:30
Donderdag 07:00 - 22:30 10:30 - 22:30
Vrijdag 07:00 - 22:30 10:30 - 22:30
Zaterdag 09:00 - 22:30 10:30 - 22:30
Zondag 09:00 - 20:30 10:30 - 20:30


Het gebouw sluit een half uur nadat de fitness en/of sauna is gesloten

We bieden onze leden vrijblijvend een gratis fitheidstest aan. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk trainingsplan opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van een fitnesscoach. Na afloop plannen we een tweede afspraak in zodat jij optimaal begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken een afspraak om je voortgang goed in de gaten te houden en zo nodig aan te passen.

Fitness- en Wellnessclub Orange beschikt over een wellness met negen verschillende sauna’s, zonnebank, binnenzwembad, koel dompelbad, voetenbaden en een whirlpool. Ook beschikt Fitness- en Wellnessclub Orange over een dakterras waar je tijdens de saunarondes door even kunt afkoelen en in de zomer heerlijk kunt zonnen.

Fitness- en Wellnessclub Orange heeft twee zalen waarin wekelijks een groot aantal live groepslessen gegeven worden voor jong en oud, mannen en vrouwen. Met een lidmaatschap van Fitness- en Wellnessclub Orange kun je onbeperkt meedoen met de volgende groepslessen: Aqua Fit, Buikspiertraining, Club power, Core training, Cross Fitness, Cross Fitness XL, Kinesis, Pilates, Ritmo Latino, Spinning, Steps, Total Body Workout, Yoga en Zumba. Hier is precies te zien wat de verschillende groepslessen inhouden.

Een loyaliteitsprogramma, dat is wat we onze trouwe leden willen bieden. Dit hebben we opgezet in de vorm van Fitpoints. Met deze Fitpoints kun je jouw eigen cadeau kiezen in de webshop die je kunt vinden in de Fitnessclub Nederland App. De cadeaus variëren van een sporttas tot een maand gratis sporten. Maar je kunt ook kiezen voor een hotelovernachting in een deluxe kamer van Hotel Van Der Valk Hotel Zaltbommel – A2 of Hotel Van Der Valk Tiel. Het is wat jij wilt! Dus ga lekker sporten en scoor zo je fitpoints! Dan trakteren wij je op een leuk cadeau!

Ben jij er klaar voor om te beginnen met sporten? Schrijf je dan nu in bij onze Fitnessclub Nederland locatie Orange. Na inschrijving nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Inschrijven kan via deze link: https://fcn.dewi-online.nl/iframe/online-sign-up/217#step-1

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in