Fitnessclub Orange logo
Tip!

Fitnessclub Orange

Fitness- en Wellnessclub Orange is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. De clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod aan fitnessapparatuur en groepslessen. Wat de motivatie ook is; ze helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl!

Wil je meer weten over Fitness- en Wellnessclub Orange? Bekijk de verschillende kopjes hieronder!

Kom 15 januari van 10:00 -16:00 uur naar de open dag!

Leden komen bij Fitness- en Wellnessclub Orange voor hun plezier, gezondheid en om te ontspannen. Je kunt bij hen terecht voor groepslessen, fitness en functionele training. Daarnaast kun je ook hun saunacentrum bezoeken en ontspannen in één van onze 9 sauna’s, baden of onder de zonnebank. De wellness is onderdeel van jouw fitnessabonnement. Wat de motivatie ook is; ze helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl!

Of je nou beginnend sporter bent of gevorderd: weten hoe fit je bent is van groot belang wanneer je regelmatig traint. Bij Fitnessclub Nederland start je daarom altijd met een fitheidstest! Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. Deze oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Zo weet je of je vooruitgaat en of we moeten bijsturen! 

Fitness- en Wellnessclub Orange heeft twee zalen waarin wekelijks een groot aantal live groepslessen gegeven worden voor jong en oud, mannen en vrouwen. Met een lidmaatschap van Fitness- en Wellnessclub Orange kun je onbeperkt meedoen met de volgende groepslessen: Aqua Fit, Buikspiertraining, Club power, Core training, Cross Fitness, Cross Fitness XL, Kinesis, Pilates, Ritmo Latino, Spinning, Steps, Total Body Workout, Yoga en Zumba. Hier is precies te zien wat de verschillende groepslessen inhouden.

Een loyaliteitsprogramma, dat is wat we onze trouwe leden willen bieden. Dit hebben we opgezet in de vorm van Fitpoints. Met deze Fitpoints kun je jouw eigen cadeau kiezen in de webshop die je kunt vinden in de Fitnessclub Nederland App. De cadeaus variëren van een sporttas tot een maand gratis sporten. Maar je kunt ook kiezen voor een hotelovernachting in een deluxe kamer van Hotel Van Der Valk Hotel Zaltbommel – A2 of Hotel Van Der Valk Tiel. Het is wat jij wilt! Dus ga lekker sporten en scoor zo je fitpoints! Dan trakteren wij je op een leuk cadeau!

Ben jij er klaar voor om te beginnen met sporten? Schrijf je dan nu in bij onze Fitnessclub Nederland locatie Orange. Na inschrijving nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Inschrijven kan via deze link: https://www.fitnessclubnederland.nl/clubs/orange/inschrijven/

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in