Blokland BV verlengt sponsoring Alphense schaatsvereniging

Blokland BV Machineverhuur uit Ter Aar heeft de sponsoringovereenkomst voor  het komende seizoen weer verlengd. Het bedrijf uit Ter Aar is vorig jaar gestart als sponsor van de STC De Rijnstreek, de schaatsvereniging van Alphen aan den Rijn.

Onderdeel van de overeenkomst betreft de Blokland BV schaatswedstrijd voor pupillen in Leiden. Om de wedstrijdsport verder te stimuleren wordt in Leiden deze wedstrijd georganiseerd voor verenigingen uit de omgeving van Alphen aan den Rijn. Naast de pupillen van STC De Rijnstreek kunnen deelnemers van STG Ter Aar, Nut en Vermaak Leimuiden en Vereniging IJssport Koudekerk zich inschrijven voor deze laagdrempelige wedstrijd. Dit jaar zal de wedstrijd georganiseerd worden op zaterdag 17 oktober.

De vereniging is bijzonder blij met de sponsoren in het algemeen en Blokland BV in het bijzonder. Dankzij de bijdragen van de sponsoren is het mogelijk te investeren in de breedte- en wedstrijdsport en dat werpt zijn vruchten af. Vorig weekeinde vierde de vereniging haar zestig jarig bestaan. Veel leden, oud-leden en relaties wisten de weg te vinden naar een gezellige dag met als afsluiting een barbecue. Komend weekeinde staan de sporters weer op de schaatsen, een weekeinde naar het zomerijs in de nieuwe elfstedenhal in Leeuwarden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Bikkels on Bikes: Fietsend naar Vietnam vandaag 17:03

Bikkels on Bikes: Het Balatonmeer

Het Balatonmeer is het grootste meer van Hongarije. Veel Hongaren hebben hier een tweede huisje of appartement om te genieten van het water en het warme weer. Hoe is het om langs dit meer te fietsen en waarom is het zo geliefd dat gaan wij ontdekken. Het balatonmeer is zo groot, toen mijn vader vanuit Griekenland naar huis vloog met het vliegtuig op een heldere dag vertelde de piloot, als je nu uit het raam kijkt, kun je het balaton meer duidelijk zien, het grootste meer van Hongarije.

Advertorial Theater vandaag 15:45

Een spektakel vol interactie in Castellum!

Stap binnen in de wereld van Checkpoint Theater en laat je meeslepen in een ongekend spektakel dat al je zintuigen prikkelt en je hart sneller doet kloppen!

Werken vandaag 14:16

Vacatureoverzicht week 17: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Verkeer en vervoer vandaag 11:55

Afsluiting kruising Pieter Doelmanstraat voor werkzaamheden

De gemeente kondigt aan dat de kruising Pieter Doelmanstraat, in samenwerking met aannemer Dura Vermeer, vanaf 29 april tot en met 3 mei tijdelijk afgesloten zal worden voor gemotoriseerd verkeer. Deze afsluiting is nodig vanwege de noodzakelijke werkzaamheden voor het aanbrengen van een pompput en het vernieuwen van de riolering.

Advertorial Evenement vandaag 09:24

Terugkeer van Culinair Alphen? Mysterieuze posts zet geruchtenmolen in gang

Een verrassende post van Culinair Alphen, het geliefde culinaire evenement dat sinds 2017 niet meer is georganiseerd, heeft de aandacht van Alphenaren getrokken. Verschillende mysterieuze socialemediaposts verschenen op het officiële Culinair Alphen-account, slechts bestaande uit puntjes en een cryptische boodschap:

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.