Josh Walet
Advertorial Overige

Steun de lokale horeca met de zomeractie van Renault Kempenaar

Hoe kunnen we de lokale horeca het beste ondersteunen? Dat is de vraag die Renault Kempenaar zichzelf stelde. Het resultaat? Een mooie zomeractie in samenwerking met Wet ’n Wild, Maggie Blue en Restaurant ’s Molenaarsbrug: bij een proefrit of een offerte krijg je een dinerbon ter waarde van € 25. Koop je de auto? Dan kun je maar liefst € 100 besteden!

“Horecaondernemers hebben geen gemakkelijke tijd achter de rug. Daarom wilden we een leuke actie bedenken waarmee we niet alleen onze klanten een plezier konden doen, maar ook de horeca een hart onder de riem konden steken. Onder het motto ‘steun de lokale ondernemers’, hebben we toen de samenwerking gezocht met Martin en Selina Kalkhoven van Wet ’n Wild, Maggie Blue en Restaurant ’s Molenaarsbrug”, vertelt verkoopadviseur Lotte.

Een smakelijke zomeractie

De zomeractie houdt in dat je bij het maken van een proefrit of het aanvragen van een passende offerte in de showroom, een waardebon krijgt ter waarde van € 25. Deze kun je besteden bij Wet ’n Wild, Maggie Blue of Restaurant ’s Molenaarsbrug. Besluit je om de Renault te kopen? Dan ontvang je ter aanvulling nog eens € 75 aan dinerbonnen. Zo kun je op stap met je nieuwe auto en ter afsluiting van de dag heerlijk dineren bij een van de drie restaurants in Alphen aan den Rijn.

Martin Kalkhoven is enthousiast over de zomeractie. “Het is leuk dat er aan ons wordt gedacht en dat we hierin mee worden genomen. Dat doet ons echt goed”, vertelt hij. “Het voordeel voor de klanten is dat ze de waardebon bij drie verschillende restaurants kunnen inwisselen, dus er zit altijd wel iets naar hun smaak bij. Voor ons is het extra leuk dat we kennis kunnen maken met nieuwe klanten!”

Private Lease

Daarnaast heeft Renault Kempenaar ook mooie Private Lease tarieven. Vanaf € 209 per maand rijd je al rond in een Twingo, uitgerust met LED-dagrijverlichting, een centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en een passagiersstoel met neerklapbare rugleuning. Uiteraard zorgt Renault Kempenaar ook altijd voor een scherpe aanbieding op een van de andere modellen.

Let op: de zomeractie is geldig zolang de voorraad strekt. Kom langs in de showroom van Renault Kempenaar aan de Zwanendrift 4 in Alphen aan den Rijn voor een passende offerte.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.