Stichting Help Anders

Stichting Help Anders maakt 50 kinderen blij met de “De 50 Kinderen-dag”

Na een succesvolle “50 kinderen-dag” van vorig jaar in het Archeon, gaat Stichting Help Anders opnieuw 50 kinderen blij maken. Dit keer met een bezoek aan vogelpark Avifauna.

De “50 Kinderen-dag” wordt georganiseerd door Stichting Help Anders. Dit jaar zal de dag plaats vinden op 8 juli van 12:00 uur tot 17:00 uur.

“De 50 Kinderen-dag” is bedoeld om 50 kinderen een geweldige dag te bezorgen. “Even uit de dagelijkse sleur”, begint de organisatie. “We nodigen kinderen uit tussen 6 en 14 jaar. Even geen thuis en school maar er lekker op uit met een educatief karakter.”

De kinderen worden tot in de nopjes verzorgd op deze dag. De entree wordt verzorgd door Avifauna en Van der Valk regelt een lekkere lunch.  Ook krijgen alle kinderen met dank aan Star World en Shirtjedrukken.nl een T-shirt met bedrukking.

De begeleiding wordt georganiseerd door Stichting Help Anders. “Uiteraard inclusief EHBO van Rode Kruis”, aldus de organisatie.

Opgeven kan via de website van Stichting Help Anders.  


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.