Stichting Kringloop Alphen

Stichting Kringloop Alphen zoekt goede doelen

Vanaf 1 november mag het weer! Iedereen kan bij Stichting Kringloop Alphen goede doelen nomineren.

Eén van de belangrijke pijlers van de kringloop is het steunen van goede doelen. Naast de idealen die de kringloop nastreeft, proberen zij ook andere instellingen te helpen hun dromen te verwezenlijken. Elk jaar streeft Stichting Kringloop Alphen ernaar een bedrag aan verschillende goede doelen te schenken.

De kringloop bestaat doordat bewoners van Alphen en omstreken de drukbezochte winkels weten te vinden. Het is daarom des te leuker dat juist hun klanten en de bewoners van Alphen en omstreken hun goede doelen mogen voordragen.

Dus ken jij een vereniging, organisatie of een instelling die jij hiervoor in aanmerking wilt laten komen? Laat het de kringloop weten door ze voor te dragen! Op de foto is te zien hoe vorig jaar Molenviergang Aarlanderveen deze donatie dankbaar in ontvangst genomen heeft.

Hoe werkt het?
Hoe gaat het in zijn werk? Haal bij één van de kringloopwinkels van Stichting Kringloop Alphen een goede-doelenflyer, vul hem in en lever het uiterlijk 30 november 2019 bij één van hun kassa’s in. De hoofdvestiging van Stichting Kringloop Alphen bevindt zich op Energieweg 13 in Alphen (tegenover de Zendtoren). De spelregels zijn te vinden op de website van Stichting Kringloop Alphen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.