Josh Walet
Advertorial Werken

Storm Uitzendbureau: hét uitzendbureau in Alphen

Ruim 10 jaar zit eigenaar Mark van der Pijl in het vak. Voorheen werkte hij bij de grotere uitzendbureaus, maar daar miste hij iets. "Voor mij ontbrak bij de grotere organisaties het persoonlijke gedeelte. Dit kan anders, dacht ik."

Echt Alphens
Dus startte Mark in april 2016 met zijn eigen uitzendbureau. Storm Uitzendbureau is een echt Alphens uitzendbureau en biedt diverse werknemers en werkgevers in Alphen aan den Rijn en omstreken een andere persoonlijke aanpak.

Een persoonlijke aanpak
Hoe Mark het persoonlijke in zijn bedrijf realiseert? "Het gaat om de kleine gebaren: een kop koffie met je werknemers om de werkdag te beginnen, een kerstpakket om je waardering te laten blijken… Dat vind ik belangrijk." Heeft een werknemer zijn eerste dag bij een bedrijf? Dan gaat Mark mee om ervoor te zorgen dat zij zich op hun gemak voelen. "Ik had er vroeger zelf ook een hekel aan om ergens alleen binnen te komen. Begeleiding hierbij is fijn." Naaste collega van Mark: "Mark is altijd bereikbaar en kent iedereen persoonlijk."

Ook naar de werkgevers toe toont Mark zijn inzet. "Heel soms daagt iemand niet op bij een bedrijf, dan val ik weleens een dagje in om onze afspraken met de klant wel na te komen. Je verkoopt niet zomaar een fiets, het gaat om mensen. En mensen kunnen om allerlei redenen uitvallen. Daar moet ik als uitzender rekening mee houden."

De juiste fit
Fanatiek zoeken naar de juiste fit tussen bedrijf en werknemer behoort tot zijn dagelijkse bezigheden: "Het kan tegenwoordig lastig zijn om mensen te werven, maar ik ga geen werknemers sturen die eigenlijk niet geschikt zijn zodat de werkgevers maar voorzien zijn. Klant en medewerker moeten goed bij elkaar passen."

Hoe de toekomst eruit ziet? "We willen graag groeien, maar wel onder de voorwaarde dat we onze eigen persoonlijke aanpak blijven behouden."


Meer nieuws

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.

Sport gisteren 13:09

13-jarige Serena pakt winst in Thailand na intensieve trainingsperiode

Alphense Serena heeft recentelijk de overwinning behaald tijdens haar trainingskamp in Thailand. Afgelopen januari begon Serena haar reis met een exclusieve 1-op-1 training met de wereldkampioen van One Championship, Superbon. Vervolgens zette ze haar trainingsinspanningen voort bij Tiger Muay Thai in Phuket, waar haar eigen trainer Phet haar met open armen ontving.