Josh Walet
Advertorial Werken

Storm Uitzendbureau: hét uitzendbureau in Alphen

Ruim 10 jaar zit eigenaar Mark van der Pijl in het vak. Voorheen werkte hij bij de grotere uitzendbureaus, maar daar miste hij iets. "Voor mij ontbrak bij de grotere organisaties het persoonlijke gedeelte. Dit kan anders, dacht ik."

Echt Alphens
Dus startte Mark in april 2016 met zijn eigen uitzendbureau. Storm Uitzendbureau is een echt Alphens uitzendbureau en biedt diverse werknemers en werkgevers in Alphen aan den Rijn en omstreken een andere persoonlijke aanpak.

Een persoonlijke aanpak
Hoe Mark het persoonlijke in zijn bedrijf realiseert? "Het gaat om de kleine gebaren: een kop koffie met je werknemers om de werkdag te beginnen, een kerstpakket om je waardering te laten blijken… Dat vind ik belangrijk." Heeft een werknemer zijn eerste dag bij een bedrijf? Dan gaat Mark mee om ervoor te zorgen dat zij zich op hun gemak voelen. "Ik had er vroeger zelf ook een hekel aan om ergens alleen binnen te komen. Begeleiding hierbij is fijn." Naaste collega van Mark: "Mark is altijd bereikbaar en kent iedereen persoonlijk."

Ook naar de werkgevers toe toont Mark zijn inzet. "Heel soms daagt iemand niet op bij een bedrijf, dan val ik weleens een dagje in om onze afspraken met de klant wel na te komen. Je verkoopt niet zomaar een fiets, het gaat om mensen. En mensen kunnen om allerlei redenen uitvallen. Daar moet ik als uitzender rekening mee houden."

De juiste fit
Fanatiek zoeken naar de juiste fit tussen bedrijf en werknemer behoort tot zijn dagelijkse bezigheden: "Het kan tegenwoordig lastig zijn om mensen te werven, maar ik ga geen werknemers sturen die eigenlijk niet geschikt zijn zodat de werkgevers maar voorzien zijn. Klant en medewerker moeten goed bij elkaar passen."

Hoe de toekomst eruit ziet? "We willen graag groeien, maar wel onder de voorwaarde dat we onze eigen persoonlijke aanpak blijven behouden."


Meer nieuws

Onderwijs en opvang gisteren 17:38

Verkoelende reken- en spellingslessen voor leerlingen van PCB De Windroos

Dankzij de heerlijke weersvoorspellingen en hun enthousiaste juffen zijn de leerlingen van groep 6 en 7 van PCB De Windroos erg opgewekt. Zij gingen dinsdagmiddag namelijk met elkaar waterspelletjes doen. Uiteraard wel helemaal educatief verantwoord met reken- en spellingsopdrachten.

Evenementen gisteren 15:50

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Advertorial Maatschappelijk gisteren 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek gisteren 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen gisteren 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”