Storm Uitzendbureau
Advertorial Werken

Storm Uitzendbureau kijkt verder dan het CV van de kandidaat

In vele sectoren is vandaag de dag de vraag naar personeel groter dan het aanbod. Storm Uitzendbureau krijgt diverse aanvragen om kandidaten te werven. Op de ouderwetse manier selecteren op basis van gevraagde opleiding en werkervaring, is dan niet altijd meer mogelijk. Maar er is licht aan het einde van de tunnel, want bij Storm Uitzendbureau kijken ze verder dan alleen het CV, waardoor ze verrassend goede matches kunnen maken.

Storm Uitzendbureau is creatief

"Met meer geregistreerde vacatures dan te matchen kandidaten kunnen we minder vaak aan de exact gevraagde functie-eisen voldoen. De enige manier om samen groei te realiseren, is creatief op zoek te gaan naar geschikte mensen", vertelt Mark van der Pijl van Storm Uitzendbureau. "Dat die er zijn is zeker, maar dan moeten we wel voorbij iemands CV gaan kijken naar talenten, motivatie, drijfveren, competenties etc. Mensen met werk blijven vaak veilig op hun plek zitten en mensen die op zoek waren naar werk, hebben mogelijk de hoop opgegeven na vele afwijzingen op sollicitaties op basis van hun CV. Aan ons de taak om ook deze groep te matchen met de werkgevers die bereid zijn om ook de minder voor de hand liggende kandidaten uit te nodigen voor een gesprek. Eenmaal aan tafel hebben wij er vertrouwen in dat een werkgever verbaasd zal zijn over de potentie en mogelijkheden van deze kandidaat of kandidaten."

Echte interesse, motivatie en persoonlijkheid

Het is de missie van Storm Uitzendbureau om op zoek te gaan naar wat de kandidaten drijft. Waar ze door gemotiveerd worden. Wat zij bij kunnen dragen aan een organisatie en waar hun kwaliteiten liggen. En hoe doen ze dat? Door een gesprek aan te gaan met alle kandidaten. "Zo willen we ontdekken wat de passies van onze kandidaten zijn, wat ze gelukkig maakt en waarvoor ze elke ochtend de wekker zetten. Vaak heeft dat weinig te maken met hun opleiding of werkervaring. Wij kijken dus echt verder dan alleen het CV. Het mooie is dat juist deze medewerkers het meest waardevol blijken te zijn voor bedrijven. Ze zijn gemotiveerd en geïnspireerd en brengen dat over op hun omgeving. Dit heeft een lager ziekteverzuim en hogere productiviteit tot gevolg. Je geeft mensen de kans zich te ontwikkelen en in te zetten op een plek die bij ze past en waar ze met plezier werken. Het geeft ze de kans om betekenisvol werk te doen."

Wil jij als potentiële uitzendkracht of als organisatie ervaren wat Storm Uitzendbureau voor jou kan betekenen? Check de website www.stormuitzendbureau.nl of mail naar info@stormuitzendbureau.nl.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.