Complete Skincare
Advertorial Beauty en verzorging

Stralen tijdens de feestdagen met de luxe kersttreatments van Complete Skincare

Zoals elk jaar heeft Complete Skincare ook dit jaar weer de luxe kersttreatments voor jou klaarstaan. Complete Skincare heeft zijn best gedaan om voor iedereen een passende kerst treatment samen te stellen. Zo ga je stralend de feestdagen in.

Heb jij weinig tijd, maar wil je er wel stralend uitzien met de feestdagen? Dan is de 30 minuten durende behandeling echt wat voor jou. Een behandeling van 90 minuten is ideaal voor als je nu wat meer tijd voor handen hebt. Bij een behandeling vanaf 60 minuten krijg je gratis make-up van het merk L’OYÉ. Dit is een mineralen make-up die de huid niet sluit, maar juist versmelt in de huid. Hierdoor raken poriën minder verstopt. Wil je kennismaken met het merk L’OYÉ en de rijke keuzen aan kleuren uitproberen? Dat kan met een proefmake-up. Bij aankoop van twee basisproducten krijg je de proefmake-up geheel gratis.

Duo-behandeling

Wist je al dat je bij Complete Skincare ook een duo-behandeling kunt boeken? Dit houdt in dat je samen met jouw moeder, zus of vriendin tegelijkertijd kunt genieten van een ontspannen gezichtsbehandeling. Deze behandelingen zijn vanaf 60 minuten. “We beginnen met een huidanalyse om de juiste behandeling en producten samen te stellen”, vertelt eigenaresse Madelinde. “Daarna gaan we de huid reinigen, wenkbrauwen modeleren, uitreinigen en een masker aanbrengen. Als afsluiter krijg je een hals, gelaat en decolleté massage met een dag- en nachtverzorging. Om het geheel compleet te maken, sluit je de behandeling af met een kopje koffie, thee of glaasje bubbels.” In december krijgen alle klanten na afloop een leuk presentje mee voor thuis.

Behandeling uitbreiden

Wil je een van deze behandelingen nog verder uitbreiden? Dan kan dat met een mooie color gellak. Perfect voor mooi gelakte nagels, waarmee je gegarandeerd voor twee à drie weken mooi verzorgde nagels hebt. Ook is het mogelijk om jouw wimpers te laten liften en verven. Maar je kunt ook kiezen voor een extra half uur of uurtje ontspannen met een heerlijke body massage, waarbij je kunt kiezen uit een sport- of ontspanningsmassage of een Oosterse stoel massage. Al deze bovengenoemde behandelingen zijn ook los te boeken.

Complete Skincare hoopt je te mogen verwelkomen in december. Door het verruimen van de openingstijden van de salon zijn er extra plekken beschikbaar. Een afspraak maken kan via info@completeskincare.nl of via het contactformulier via www.completeskincare.nl. Wil je liever telefonisch contact? Dat kan via 06 11411969.

IMG-20201209-WA0017.jpg


Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.