Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Succesvolle introductie van de Toyota Yaris Cross bij Van Ekris

Afgelopen zaterdag werd officieel de nieuwe Toyota Yaris Cross geïntroduceerd bij Van Ekris Toyota in Alphen aan den Rijn. "Een groot succes", aldus Corné van Veen van Toyota Van Ekris.

"Wij hadden al vroeg al onze klanten die gekocht hadden uitgenodigd om als eerste de proefrit te maken en dat was een hele mooie ervaring. In heel Nederland heeft Toyota de Cross bij alle dealers tegelijk uitgeleverd en daarom kon je pas vanaf 11 september terecht. Elke 20 minuten vertrok onze demo Yaris Cross en dat ging over de hele dag precies goed. Het is voor ons en Toyota echt een nieuw model: compact, zeer hoge zit en heel veel overzicht. Naast deze eigenschappen is het ook nog eens een stoer design wat op geen enkel ander model lijkt. Dat spreekt veel klanten aan! We hebben veel eigen klanten gesproken maar ook veel nieuwe en dat een introductie dag altijd zeer geslaagd en gezellig."

De meest gestelde vragen en highlights heeft Van Ekris hieronder op een rijtje gezet:

De Yaris Cross is leverbaar met 2 motoren.

  • Een 1,5 handgeschakeld 6 versnellingen, rijklaar vanaf € 24.395,00 
  • Een 1,5 automaat, rijklaar vanaf € 27.995,00
  • Max aanhanggewicht 1.350 KG
  • Een 1,5 hybride (standaard automaat), rijklaar vanaf € 26.495,00
  • Max aanhang gewicht 750 KG
  • Kogeldruk trekhaak Max. 75 kg dus uitermate geschikt voor twee elektrische fietsen

Op dit moment heeft Van Ekris twee modellen staan om te bekijken en in te rijden. Proefrijden of gewoon even kijken? De Yaris Cross staat klaar bij Van Ekris in Alphen aan den Rijn. Adres: Zwanendrift 2, telefoonnummer: 0172 571437 of kijk op de website www.vanekris.nl.

Van Ekris Toyota is de Toyota dealer voor de gemeente Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Zij zitten in Alphen aan den Rijn en om de hoek in Mijdrecht.

van ekris stunt met top model chr kerst 2.jpg

Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn en Ricardo Beverloo staan jou graag te woord voor alle informatie over de Yaris Cross.


Meer nieuws

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 15:08

Onthaasten met klei bij Parkvilla

Met klei kun je alle kanten op. Je creëert iets in een ruimtelijke vorm en met een beetje techniek ben je vrij om van alles te maken. Van fijn sieraad tot een meubel. “Tijdens de cursus keramiek hebben wij ook wel eens krukje gemaakt van klei en dat was echt zo stevig dat je erop kon zitten”, vertelt Parkvilla docente Beatrijs van Rheeden.

Werken gisteren 13:37

Het nieuwe vacature aanbod van week 37

Op zoek naar leuke baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je diverse soorten vacatures in verschillende branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Metaalwerk

In het Alphense castellum Albaniana zijn veel metalen voorwerpen gevonden. Onder meer in de fabrica, de extreem grote werkplaats. Daar werd zeker metaal bewerkt, want er zijn haarden en bewerkingsafval aangetroffen. Maar ook op het castellumterrein en in de oeverzone zijn metalen onderdelen gevonden.

Advertorial Sport gisteren 09:22

OldStars waterpolo van start in Alphen aan den Rijn

Op donderdag 23 september kunnen ouderen uit Alphen aan den Rijn en omstreken gratis kennismaken met OldStars waterpolo bij het Zwembad en Buurthuis Aquarijn. De clinic staat onder leiding van Robin van Galen; voormalig bondscoach van het Nederlands Waterpolo mannenteam.