Teleurstellend raceseizoen voor Tijn Middeldorp

Op donderdag 24 oktober werden de laatste races van het seizoen van de Peugeot 206 GTI Cup verreden op Circuit Zolder in België. Alphenaar Tijn Middeldorp hoopte hier zijn tot op heden teleurstellende seizoen toch nog met een hoogtepunt te laten eindigen maar dat zat er helaas niet in.

“Wederom was het vermogen van de motor niet toereikend om mee te doen om de prijzen. Ik heb wel leuke gevechten gehad maar dat was om plek vijf, zes en zeven terwijl ik de afgelopen twee jaar eigenlijk altijd om het podium en de overwinning streed.” stelt Tijn teleurgesteld en hij vervolgt: “Dit jaar had ik voor het kampioenschap willen gaan. Vorig jaar ben ik van de zeventien races vijftien keer in de top drie gefinisht en heb veel races gewonnen. Ik miste toen door één domme uitvalbeurt het kampioenschap op een haar en dan is het niet gek dat we voor dit jaar hoge verwachtingen hadden.”

Kiest voor studie in 2020
“Ik heb de keuze gemaakt om komend seizoen niet te gaan racen. Onlangs ben ik gestart met mijn studie bij Hogeschool Leiden en wil daar zeker de komende tijd de focus op houden, de jaren daarna kijken we wel weer verder. De afgelopen drie jaar in de Peugeot 206 GTI Cup was een super mooie ervaring en ik wil iedereen die mij daarbij heeft ondersteund enorm bedanken!”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 15:01

Verlaging maximumsnelheid, wat verandert er rondom Alphen aan den Rijn?

De kogel is door de kerk: de maximumsnelheid gaat op alle snelwegen omlaag. Tussen 6:00 en 19:00 uur mag je nergens in Nederland harder dan 100 kilometer per uur rijden. Tussen 19:00 en 06:00 uur mag nog wel 120 of 130 worden gereden, waar dit nu overdag ook al mag. De snelheidsverlaging wordt binnen enkele maanden door het hele land doorgevoerd, en blijft waarschijnlijk voor een langere tijd van kracht. Dat heeft het kabinet woensdag 13 november naar buiten gebracht.

Calamiteiten vandaag 13:29

Verdachte in onderzoek Kelvin Maynard vrijgelaten

Op donderdag 14 november heeft de recherche een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dood van Kelvin Maynard, ex-voetballer van Alphense Boys. De verdachte is op vrijdag 15 november vrijgelaten.

Verkeer en vervoer vandaag 12:56

Afsluiting N11 tussen Alpherium en Bodegraven

Let op! Van vrijdagavond 15 tot en met zaterdag 16 november zal de N11 tussen het Alpherium en Bodegraven afgesloten zijn in verband met onderhoudswerkzaamheden.