Teleurstellend raceseizoen voor Tijn Middeldorp

Op donderdag 24 oktober werden de laatste races van het seizoen van de Peugeot 206 GTI Cup verreden op Circuit Zolder in België. Alphenaar Tijn Middeldorp hoopte hier zijn tot op heden teleurstellende seizoen toch nog met een hoogtepunt te laten eindigen maar dat zat er helaas niet in.

“Wederom was het vermogen van de motor niet toereikend om mee te doen om de prijzen. Ik heb wel leuke gevechten gehad maar dat was om plek vijf, zes en zeven terwijl ik de afgelopen twee jaar eigenlijk altijd om het podium en de overwinning streed.” stelt Tijn teleurgesteld en hij vervolgt: “Dit jaar had ik voor het kampioenschap willen gaan. Vorig jaar ben ik van de zeventien races vijftien keer in de top drie gefinisht en heb veel races gewonnen. Ik miste toen door één domme uitvalbeurt het kampioenschap op een haar en dan is het niet gek dat we voor dit jaar hoge verwachtingen hadden.”

Kiest voor studie in 2020
“Ik heb de keuze gemaakt om komend seizoen niet te gaan racen. Onlangs ben ik gestart met mijn studie bij Hogeschool Leiden en wil daar zeker de komende tijd de focus op houden, de jaren daarna kijken we wel weer verder. De afgelopen drie jaar in de Peugeot 206 GTI Cup was een super mooie ervaring en ik wil iedereen die mij daarbij heeft ondersteund enorm bedanken!”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 18:01

Bouwen in de Gnephoekpolder is lange termijn planning

De provincie Zuid-Holland is tegen nieuwbouw in de Gnephoek. Daarnaast zijn aan de zuidrand bedrijven gevestigd die niet zomaar kunnen verhuizen. Bovendien is de gemeente  geen grondeigenaar. Op de lange termijn is de Gnephoekpolder echter de ideale locatie voor een nieuwe woonwijk aan de rand van Alphen-Stad.

Politiek gisteren 17:09

Twee inwoners uit Alphen de dupe van kinderopvangtoeslag affaire

Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat er ook in Alphen aan den Rijn slachtoffers zijn van de kinderopvangtoeslagen affaire. SP had hierover vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders. Uit de antwoorden blijkt dat recentelijk twee inwoners uit Alphen zich hierover bij de gemeente hebben gemeld.

Verkeer en vervoer gisteren 16:40

Gratis gehandicaptenparkeerapp slaat nog niet aan

In juni 2019 had de gemeente Alphen aan den Rijn een primeur: als eerst gemeente van Nederland werd het mogelijk om te parkeren met een gratis gehandicaptenparkeerapp (GPA). Maar doordat een overgrote meerderheid van de kaarthouders de app nog niet gebruikt, moet een handhaver achter de nieuwe scanauto aanrijden.

Blog Opinie gisteren 16:01

Gelijkspel is een teleurstelling voor ARC, Alphense Boys haakt op alle fronten af

ARC kreeg zaterdag 15 februari bezoek van Capelle waarvan de uitwedstrijd redelijk simpel met 2-1 werd gewonnen. Dat zou dus op eigen veld opnieuw moeten kunnen, want de voormalige derde divisionist stond acht plekken lager op de ranglijst en moet hard knokken om een nieuwe degradatie te voorkomen.

Advertorial Cultuur gisteren 15:19

Voorjaarsvakantie in Parkvilla

Het is bijna vakantie! Op maandag 24 februari begint in Alphen de voorjaarsvakantie. Daarom draait Parkvilla twee leuke kinderfilms voor alle leeftijde: 'De Grote Boze Vos' en ‘Solan & Ludwig gaan naar de maan’.

Calamiteiten gisteren 14:53

Politie helpt jonge beschonken vrouwen

Afgelopen weekend hebben twee jonge vrouwen iets te diep in het glaasje gekeken. Zij konden niet meer op eigen kracht thuiskomen en hadden de hulp van de politie nodig.