KV Tempo

Tempo B1 Nederlands Kampioen B1 jeugd eerste klasse!

Afgelopen zaterdag kregen de aspiranten van Korfbalvereniging Tempo B1 de kans om deel te nemen aan het NK Eerste Klasse in de Limeshal. Samen met zeven andere gekwalificeerde clubs streden ze om de felbegeerde eerste plaats. Het team eindigde als eerste en won daarmee het NK B-Jeugd Eerste Klasse!

Na een ongeslagen zaalseizoen stond Tempo B1 afgelopen zaterdag in de Limeshal voor het NK korfbal. De tribunes waren gevuld met talrijke supporters gekleed in geel/zwart, de kleuren van de Alphense vereniging. De officiële opening vond plaats om 10:45 uur, en de eerste wedstrijden begonnen om 11:00 uur. De B1 speelde hun eerste poulewedstrijd om 11:30 tegen KV Apeldoorn. Met elke ronde bestaande uit 2 x 12 minuten speeltijd, waren de wedstrijden zeer spannend. Toch slaagden ze erin om in elke ronde de overhand te behouden.

Finale en overwinning

De finale werd gespeeld tegen DVO/Transus. Tempo ging de rust in met een mooie voorsprong van 7 - 4, wat uiteindelijk resulteerde in een overwinning van 11-6. Hiermee verdiende KV Tempo de titel Nederlands Kampioen B-Jeugd Eerste Klasse!

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.

Jubileum vandaag 11:59

Geslaagd jubileumfeest bij Winkelcentrum de Baronie

Op zaterdag 25 mei was het feest in winkelcentrum de Baronie, want ze vierden hun 10-jarig jubileum! Alle bezoekers van het winkelcentrum waren uitgenodigd om dit bijzondere moment samen te vieren. Tussen 11:00 en 16:00 uur was jong en oud welkom om te genieten van een gevarieerd programma vol optredens en leuke activiteiten.

Politie en handhaving vandaag 10:33

Ruzie in speeltuin escaleert: Politie Alphen aan den Rijn grijpt in

Op zaterdag 25 mei omstreeks 16:00 uur ontving de politie Alphen aan den Rijn een melding van een ruzie in de speeltuin aan de kruising van de Hugo de Grootstraat en de Jan Nieuwenhuijzenstraat. Wat aanvankelijk leek op een alledaagse jeugdruzie, escaleerde snel toen ouders zich ermee gingen bemoeien.

Advertorial Theater vandaag 09:45

Avondvullend programma bij Parkvilla met expositie, filmklassieker en muziek

Parkvilla organiseert op 12 juni een avondvullend programma rondom de indrukwekkende expositie LEF - Let’s Embrace Freedom - van fotograaf Henk Veldhuizen. Met deze tentoonstelling wil Henk laten zien hoe mooi het is als je vrijheid hebt om jezelf te zijn. Op deze avond is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. 

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.