The Center of Beauty
Advertorial Beauty en verzorging

The Center of Beauty presenteert: de Beauty Experience

Wil jij kennis maken met de schoonheidsspecialisten en de salon van The Center of Beauty? Speciaal voor jou organiseert The Center of Beauty de Beauty Experience op woensdagavond 21 oktober.

Tussen 18:30 en 22:00 uur ben je van harte welkom bij The Center of Beauty. Per tijdslot van 30 minuten nemen de schoonheidsspecialisten jou mee in The Center of Beauty Experience. Laat je meevoeren tijdens de geurreis, laat je huid in kaart brengen tijdens de gratis huidanalyse en sluit de Beauty Experience af met het theeritueel en een make up Touch up moment.

Tijdens deze avond kun je gebruik maken van leuke aanbiedingen. Is de Beauty Experience echt iets voor jou? Aanmelden is verplicht en kan via info@thecenterofbeauty.nl.

Tijdens deze avond houdt The Center of Beauty zich strikt aan de Covid-19 voorzorgsmaatregelen. Let op: dit betekent ook dat er per tijdslot maar een beperkt aantal plekken beschikbaar is.

logo the center of beauty.jpg


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 11:02

Nieuw bij The Center of Beauty: duo behandelingen

Vanaf nu kun je samen genieten van een heerlijke behandeling met de duo behandeling van The Center of Beauty. De ideale behandeling om samen met je partner, moeder, zus, buurvrouw of vriendin te genieten en even tot rust te komen.

Politiek gisteren 23:28

Theater in de binnenstad of op buitenlocatie

De 3,6 miljoen die nodig is om het gebouw van Theater Castellum te redden, wordt nog niet door de gemeenteraad ter beschikking gesteld. Eerst moet naast dit voorstel een tweede voorstel worden gelegd om het theater samen met een aantal andere functies naar een andere locatie te verplaatsen.

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Theater

Binnen de Alphense politiek is het theater aan het Rijnplein een heet hangijzer. Er is al vanaf het prille begin gedoe over de kosten van dit theater. Dat Alphen-Stad een mooi groot en goed theater moet hebben, daar gaat het gesprek meestal niet over. Wel over de exploitatie en over de subsidie. En vooral over de financiële tekorten en de laatste jaren ook over de gebreken aan het gebouw.