Grand Café Eight
Advertorial Horeca

Thuis genieten van de gerechten van Grand Café Eight, het kan nog!

Het restaurant en het terras van Grand Café Eight is inmiddels weer geopend. Maar voor iedereen die nog niet naar het restaurant durft of wilt, blijven ze ook gewoon bezorgen met Eight at Home. “We hebben ook weer heerlijke nieuwe gerechten toegevoegd aan het menu!”

Genieten van de heerlijke gerechten van Grand Café Eight in het restaurant en op het terras, het kan weer. Een driegangenmenu of a la carte eten, het kan allebei! Ook kun je op het terras genieten van een heerlijke cocktail of een wijntje. Ook kun je bij Grand Café Eight terecht voor een lekkere lunch. Maar wat als je nog niet naar het restaurant durft of wilt? Daarvoor blijven ze gerechten bij jou thuis bezorgen met Eight at Home!

Grand Café Eight blijf bezorgen!

Grand Café Eight onderscheidt zich met verse en gezonde producten van een hoog niveau. “Dit krijgen onze gasten niet alleen in het restaurant, maar ook bij hen thuis”, vertelt Chantal van Grand Café Eight. Een maaltijd wordt ook niet zomaar bij jou thuisbezorgd. “Hier besteden we ook tijd en aandacht aan. Zo werken we met kwalitatief goede en verse producten en verpakken we alles met uitnodigend materiaal, zodat het ook op een aantrekkelijke manier bij jou thuis geserveerd kan worden.”

Om het voor alle gasten zo leuk mogelijk te houden, varieert Grand Café Eight regelmatig met het menu. “We introduceren wekelijks nieuwe gerechten”, vertelt Chantal. “Het belangrijkste bij al onze gerechten is dat we kiezen voor verse groenten. Zo houden we het lekker én gezond!” De gegrilde biefstuk en het New Orleans gerecht stonden al op het menu, maar nieuw zijn bijvoorbeeld de risotto met camembert en zwarte truffel, en de ravioli met spinazie, champignon en courgette.

Een speciaal Vaderdagmenu

Bij Grand Café Eight kun je jouw vader het hele weekend in het zonnetje zetten met het heerlijke Vaderdagmenu. Dat kan in het restaurant, maar ook gewoon makkelijk bij jou thuis! Het Vaderdagmenu bestaat uit steak tartaar en een mixed grill met salade van krieltjes en ui. Uiteraard mag een toetje ook niet ontbreken, deze bestaat uit rood fruit met mascopone en citroen. En dit alles voor maar € 32,50 per persoon!

Bestellen kan via https://ticket.alphens.nl/nl/agenda/17-03-2020/grand-cafe-eight-alphens-restaurantweek-bij-je-thuis.html. Let op: Grand Café Eight bezorgt alleen in Alphen aan den Rijn (postcodegebied 2401 t/m 2409).


Meer nieuws

Algemeen vandaag 17:13

Voor ouderen met dementie

Tom in de buurt ondersteunt en begeleidt deelnemers met beginnende dementie én hun mantelzorgers. Annet van Arkel werkt sinds vijf jaar bij één van de ontmoetingscentra in Alphen aan den Rijn, speciaal voor ouderen met dementie. Ze vertelt: "Dementie is toch een aparte tak van sport. Het loopt helaas af, er is geen verbetering."

Alphense Zendmast vandaag 16:32

Alphense zendmast blauw verlicht voor Blue Monday

Vandaag is het de derde maandag van januari, ook wel Blue Monday genoemd. Deze dag wordt gezien als de depressiefste dag van het jaar. De Alphense zendmast kleurt deze dag blauw.

Winactie Eten en drinken vandaag 15:59

Win een aperitivo box van ALFREDS voor twee personen

Wil jij met zijn tweeën even heerlijk genieten? ALFREDS heeft daar heerlijke nieuwe boxen voor samengesteld. Om dit te vieren mogen wij een aperitivo box voor twee personen weggeven! Deze box zit boordevol lekkere hapjes voor bij de borrel of als voorgerecht.

Overige vandaag 14:41

Met deze beelden van Alphense festivals kom jij Blue Monday door

Het is vandaag Blue Monday. Volgens psycholoog Cliff Arnall is dit om verschillende redenen de meest deprimerende dag van het jaar. Om deze maandag wat leuker te maken zijn wij de archieven ingedoken voor mooie beelden van eerdere edities van Alphense festivals.