Sama Sama Festival 2019
Advertorial Evenementen

Ticketverkoop Sama Sama Summer party is begonnen

Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren. De kaartverkoop is zojuist van start gegaan

Net als alle voorgaande edities wordt dit wederom een fantastisch Moluks feest met veel muziek, dans en heerlijke Molukse snacks.

Wet ‘n Wild

"We zijn verheugd jullie mee te delen dat we voor onze Summer Party de ideale locatie hebben vastgelegd, namelijk Wet ‘n Wild, gelegen aan de Sportlaan 5, in Alphen aan den Rijn", vertelt de organisatie. Wet ‘n Wild is een locatie gelegen aan de Zegerplas. Een ieder zal maximaal genieten van de heerlijke sfeer en vibe op deze mooie locatie.

Line-up

  • Danjil & friends is inmiddels een bekende band die al veel furore heeft gemaakt binnen en buiten de Molukse scene. Danjil, die dit jaar nog heeft geschitterd in de tv-programma’s The Battle of the Bands en Better than Ever, zal samen met zijn fantatische bandleden de pannen van het dak spelen.
  • Remmen Los staat garant voor een breed genre live muziek bestaande uit Engels, Maleis- en Nederlandstalige muziek. Remmen Los zorgt letterlijk dat de remmen los gaan en het is een genot om het enthousiasme te zien die deze bandleden losmaken bij het publiek. Deze top Molukse band behoort tot de grootste Molukse bands in Nederland.
  • Special guest van deze avond is Lodewijk, oftewel Lo van Gorp. Lo van Gorp is by far één van de beste Nederlandse zangers van Nederland. Lo heeft met tal van bekende artiesten opgetreden zoals Paul Carrack, Candy Dulfer, Billy Ocean, Oleta Adams, Chaka Kahn en vele andere grootheden.  Zijn optreden mag je absoluut niet missen!
  • DJ Jason Leroy zal met zijn gevarieerde genre zorgen dat een ieder uit zijn dak zal gaan. Heerlijk swingen op nummers van Earth Wind & Fire, Gloria Gaynor, The Weather girls of Robin S. Ze komen allemaal voorbij.

Er zijn slechts 250 tickets beschikbaar voor dit evenement. Wees er dus snel bij. 

Tickets >


Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.

Advertorial Overige 12 apr. 2024 17:01

Problemen in de zoektocht naar nieuwe medewerkers? Let's Recruit! helpt je uit de brand!

Een groeiend bedrijf is natuurlijk goed, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Het vinden van het juiste talent wordt soms zo lastig dat bedrijven orders moeten laten lopen of bestaande collega’s onbedoeld zwaar belasten. Let’s Recruit! ontzorgt daarom bij technische MKB-bedrijven het gehele recruitmentproces. Maar wat doen ze nou precies tijdens dat proces?