Sama Sama Festival 2019
Advertorial Evenementen

Ticketverkoop Sama Sama Summer party is begonnen

Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren. De kaartverkoop is zojuist van start gegaan

Net als alle voorgaande edities wordt dit wederom een fantastisch Moluks feest met veel muziek, dans en heerlijke Molukse snacks.

Wet ‘n Wild

"We zijn verheugd jullie mee te delen dat we voor onze Summer Party de ideale locatie hebben vastgelegd, namelijk Wet ‘n Wild, gelegen aan de Sportlaan 5, in Alphen aan den Rijn", vertelt de organisatie. Wet ‘n Wild is een locatie gelegen aan de Zegerplas. Een ieder zal maximaal genieten van de heerlijke sfeer en vibe op deze mooie locatie.

Line-up

  • Danjil & friends is inmiddels een bekende band die al veel furore heeft gemaakt binnen en buiten de Molukse scene. Danjil, die dit jaar nog heeft geschitterd in de tv-programma’s The Battle of the Bands en Better than Ever, zal samen met zijn fantatische bandleden de pannen van het dak spelen.
  • Remmen Los staat garant voor een breed genre live muziek bestaande uit Engels, Maleis- en Nederlandstalige muziek. Remmen Los zorgt letterlijk dat de remmen los gaan en het is een genot om het enthousiasme te zien die deze bandleden losmaken bij het publiek. Deze top Molukse band behoort tot de grootste Molukse bands in Nederland.
  • Special guest van deze avond is Lodewijk, oftewel Lo van Gorp. Lo van Gorp is by far één van de beste Nederlandse zangers van Nederland. Lo heeft met tal van bekende artiesten opgetreden zoals Paul Carrack, Candy Dulfer, Billy Ocean, Oleta Adams, Chaka Kahn en vele andere grootheden.  Zijn optreden mag je absoluut niet missen!
  • DJ Jason Leroy zal met zijn gevarieerde genre zorgen dat een ieder uit zijn dak zal gaan. Heerlijk swingen op nummers van Earth Wind & Fire, Gloria Gaynor, The Weather girls of Robin S. Ze komen allemaal voorbij.

Er zijn slechts 250 tickets beschikbaar voor dit evenement. Wees er dus snel bij. 

Tickets >


Meer nieuws

Overige vandaag 17:04

Kom shoppen op de kinderkledingbeurs 29 september

Vrijdagavond 29 september is er weer een kinderkledingbeurs aan het Lauraplein in Alphen aan den Rijn. Leuke en kwalitatief goede (merk)kleding voor klassieke kledingbeurs-prijzen.

Overige vandaag 14:34

De Sportvrouw en Alphen Vitaal bundelen hun krachten

Al twaalf jaar lang is De Sportvrouw een bekende naam in de gemeente Alphen aan den Rijn. Met een gevarieerd en toegankelijk aanbod voor vrouwen zorgt deze stichting voor sport- en beweegactiviteiten op maat. Hun voornaamste doel is om meer vrouwen aan het sporten te krijgen, zodat ze actief en gezond blijven. Dit streven heeft de afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen. Om deze missie voort te zetten, slaat De Sportvrouw de handen ineen met Alphen Vitaal.

Advertorial Evenementen vandaag 14:11

Hobby Game Shop in Alphen: Side7 opent eerste fysieke deuren

Tien jaar geleden begon Side7 als een online winkel, maar op 30 september openen ze met trots hun allereerste fysieke winkel in Alphen aan den Rijn. Deze stap markeerde een enerverende evolutie voor het bedrijf, dat zich richt op de wereld van anime, spellen en collectibles.

Advertorial Theater vandaag 13:11

Royal Opera House nieuw seizoen 23 / 24 met buffet

Parkvilla brengt vanaf 15 oktober de eerste voorstelling van het Royal Opera House op het filmdoek. Opnames van live opera en ballet voorstellingen vanuit het wereldberoemde Royal Opera House in Covent Garden, Londen. Voor het eerst biedt Parkvilla na afloop van alle voorstellingen optioneel een steeds wisselend buffet aan.

Wonen en bouwen vandaag 11:52

Nieuwbouwproject ‘Noorderlicht’ zorgt voor dubbele reacties

In 2024 wil Woonforte beginnen met het bouwen van nieuwe woningen in het stationsgebied, tussen het spoor en de Zuidpoolsingel. Het project heet 'Noorderlicht' en is een groot nieuwbouwproject van Woonforte. Bewoners hieromheen zijn niet te spreken over de plannen.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 10:29

Seniorenactiviteiten Alphen aan den Rijn in oktober

Op zoek naar informatieve en verbindende activiteiten in de buurt? In oktober hebben we verschillende activiteiten speciaal voor senioren in Bibliotheek Alphen-Centrum.