Advertorial Horeca

Tijd voor Knøss: kom gratis proeven van de nieuwe Knøss balletjes

Knøss organiseert vrijdag 22 oktober een gezellige vrijdagmiddagborrel. Tussen 16:00 en 19:00 uur trakteren zij op hun nieuwe knøss balletjes! Kom jij ze gratis proeven?

De wintertijd komt eraan. De dagen worden al vlug korter. Tijd om gezellig met elkaar binnen te zijn en te genieten van een goed glas wijn of een bijzonder biertje. Kortom: tijd voor Knøss! En gezellig samenzijn is met het afschaffen van de 1,5m regel ook weer mogelijk.

Knøss heeft een nieuwe menukaart met een herfstachtig tintje ontwikkeld. Vol met bekende en nieuwe gerechten en (warme) hapjes. Je kunt de nieuwe menukaart hier bekijken. Zo hebben ze Knøss balletjes op de kaart gezet. Een knipoog naar de bekende Zweedse gehaktballetjes, geserveerd met bruine jus en vossenbessencompote. Ideaal comfortfood bij een borrel.

Knøss laat jullie deze graag proeven. Dus kom je vrijdag bij Knøss borrelen, dan trakteren zij tussen 16:00 en 19:00 uur op hun nieuwe knøss balletjes! Tot dan!


Meer nieuws

Overige vandaag 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken vandaag 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport vandaag 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.