Advertorial Overige

Training fondsenwerving voor vrijwilligersorganisaties

Wil jij meer kennis opdoen over hoe je fondsen werft voor jouw stichting of vereniging? Tom in de Buurt biedt eenmalig de basistraining fondsenwerving voor vrijwilligersorganisaties in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Corine Aartman, een professional op het gebied van fondsenwerving, verzorgt voor ons deze training. Zij biedt een afwisselende training. Ze legt de theorie uit, geeft praktijkvoorbeelden en laat iedereen met elkaar oefenen op het vlak van fondsen- en subsidiewerving.

De training is op dinsdag 14 april 2020 van 19:00 tot 22:00 uur in Wijkcentrum Kerk en Zanen: Oude Wereld 51, 2408 NV in Alphen aan den Rijn. Deelname kost € 10 per persoon en € 15 voor twee personen van dezelfde organisatie (max. 2 personen per organisatie). Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen aan de training. Dus geef je snel op!

Aanmelden kan via vrijwilligers@tomindebuurt.nl onder vermelding van 14 april. Geef s.v.p. naam, organisatie en contactpersoon door. Heb je een vraag? Neem dan contact op via de mail. Aanmelden kan tot 15 maart 2020.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 14:22

Totaal aantal ziekenhuisopnames gestegen naar 38

Het aantal ziekenhuisopnames in verband met het coronavirus is opnieuw gestegen, zo meldt het RIVM. In de gemeente Alphen gaat het om 38 patiënten, een stijging van 1 persoon ten opzichte van zaterdag 4 april. 

Cultuur vandaag 12:00

ROMEINEN Tabula Peutingeriana

De Tabula Peutingeriana is een middeleeuwse landkaart, nagetekend van Romeinse kaarten uit de derde en vierde eeuw. Op de landkaart staat het hele Romeinse Rijk zoals het was aan het eind van de vierde eeuw, circa 400 na christus, compleet met de Limes en Mare Nostrum.

Calamiteiten gisteren 17:30

Verdachte situatie met vuurwapen

Bij de Lekstraat in Alphen heeft zich een verdachte situatie voorgedaan met een vuurwapen. De agenten ter plaatse dragen kogelwerende vesten.