Josh Walet

Traumahelikopter ter plaatse bij ARC vanwege ernstig ongeval

Woensdag heeft er aan het begin van de middag een ernstig ongeval plaatsgevonden bij de Alphense voetbalvereniging ARC. De traumahelikopter is ook ter plaatse.

Diverse hulpdiensten zijn uitgerukt om hulp te verlenen, waaronder ook de traumahelikopter. Deze is geland op het voetbalveld van ARC aan de Olympiaweg. Omdat er melding werd gemaakt van beknelling, kwam ook de brandweer ter plaatse.

Op het terrein staat een omgevallen vrachtwagen. Dit gebeurde toen het slachtoffer op de kraan zat. Hij viel er vervolgens uit. Hoe de vrachtwagen precies kon omvallen, is niet bekend. Het slachtoffer is zwaargewond geraakt bij het ongeval en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

zwaar-ongeval-arc-traumaheli.jpeg

zwaar-ongeval-arc2.jpeg

zwaar-ongeval-arc3.jpeg

munneke.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Boosterprik

Vaccinaties en boosterprikken, allemaal prima. Als we dat corona maar zover onder controle krijgen dat we niet bij bosjes neervallen. Het lijkt erop dat dat gaat lukken. Spanje behandelt corona inmiddels als een griep en Diederik Gommers vindt dat wij dat ook moeten doen. Ik ben voor.

Politiek gisteren 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen gisteren 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven.