Josh Walet

Troostprijs voor KV Tempo bij verkiezing Sportaccommodatie van het Jaar

Woensdag vond de verkiezing Sportaccommodatie van het Jaar plaats in het Friese Burgum. Korfbalvereniging Tempo behoorde tot de laatste drie genomineerden, maar ging er helaas niet vandoor met de winst.

Het was de derde keer dat NOC*NSF deze prijs uitreikte. Dit keer stond duurzaamheid centraal. Sportclub SDDL uit het Brabantse Demen ging er met de prijs vandoor. EGS'20 uit Escharen werd tweede en KV Tempo derde. Als troostprijs kreeg KV Tempo een geldbedrag van € 750 uitgereikt.

Alle drie de clubs scoorden goed op de beoordelingscriteria zoals energie, hergebruik van materialen, gewasbescherming, multifunctionaliteit, cohesie met de wijk en gemeenschap en het uitdragen van het project naar buiten. KV Tempo werd geprezen vanwege het hergebruik van hun oude pand en de inzet van vrijwilligers voor het project. Volgens de jury hoort KV Tempo daarom zeker thuis bij de laatste drie. In totaal waren er 58 inzendingen.

Op de foto: de eerste paal voor het nieuwe clubgebouw ging op 30 november 2020 de grond in


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Limesjaar 2022 gisteren 17:57

Zomerkleding, winterkleding en iets over de garnizoenen

Wist je dat er weinig bekend is over de garnizoenen die castellum Albaniana bewoonden, omdat er bijna geen archeologische vondsten zijn gedaan waaruit dit blijkt? En wat is het verschil tussen de winterkleding en de zomerkleding van de soldaten? Dit en meer nieuwe artikelen op Romeins Alphen.

Politiek gisteren 16:48

De speerpunten van Nieuw Elan, VVD, CDA en D66

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen hebben alle partijen zich sterk gemaakt voor hun eigen speerpunten. Nieuw Elan, VVD, CDA en D66 zijn nu gekomen met een gezamenlijk coalitieakkoord. De vraag is dan: wat hebben zij bereikt vanuit hun eigen verkiezingsprogramma.