Josh Walet

Twee distributiecentra van Hoogvliet verkocht aan HighBrook Investors en Proptimize

Een aantal weken geleden is het distributiecentrum van Hoogvliet volledig verhuisd naar Bleiswijk. De leegstaande panden aan de Eikenlaan 265 en Distributieweg 17 zijn inmiddels verkocht middels een off market transactie aan HighBrook Investors en Proptimize ten behoeve van de CityLink portefeuille.

De realisatie van het nieuwe distributiecentrum was volgens Hoogvliet belangrijk om de centrale doelstelling van meest attractieve omni-channel supermarkt binnen haar marktgebied te halen. En dus zochten zij een partij die het voormalige distributiecentrum in Alphen wilde kopen. HighBrook Investors en Proptimize hebben de koop bekendgemaakt. 

Het distributiecentrum aan de Eikenlaan omvat in totaal 40.945 m², inclusief warehouse, gekoelde opslagruimte, mezzanine, ADR ruimte, was- en kleedruimtes, een kantine en kantoorruimte. Het cross-dock gebouw aan de Distributieweg bestaat uit 5.064 m² ruimte met een buitenterrein van ongeveer 7.700 m². Dit distributiecentrum werd voormalig gebruikt voor de afhandeling van emballage.

Beide locaties worden grondig gerenoveerd en zijn vervolgens beschikbaar voor verhuur. De verwachting is dat dit op korte termijn gerealiseerd kan worden. Wie de panden gaat huren is nog niet duidelijk, maar het is in ieder geval bestemd voor logistieke bedrijven. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.