Alphen Beweegt
Sport

Vakantieactiviteiten Alphen Beweegt voor jong en oud

Alphen Beweegt organiseert ook tijdens de vakantie periode activiteiten voor jong en oud.  

Escape Room
Op woensdag 14 augustus wordt er bij v.v. Alphia een Escape Room georganiseerd voor kinderen van 4 – 12 jaar. Kinderen kunnen door middel van opdrachten proberen te ontsnappen uit de verschillende kleedkamers. Om 14.00 uur starten de activiteiten en duren tot 16.00 uur.

Naast de Escape Room zullen er diverse spelletjes te doen zijn op het voetbalveld. Kinderen en ouders zijn van harte welkom op deze middag en deelname is gratis.

Senioren in beweging
Op dinsdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt een ‘senioren in beweging’ les bij de Zegerplas. Om 10.00 uur start de les aan de locatie Zegersloot bij de Dagcamping en zal een uur duren.

Deze les geeft u de mogelijkheid om eens kennis te maken met de inmiddels populaire lessen ‘senioren in beweging’. Wilt u graag in beweging komen en gratis kennismaken? Meld u dan vóór 13 augustus aan voor de les via r.deheij@alphenbeweegt.nl of 0639314785.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.