Alphen Beweegt

Vakantieactiviteiten Alphen Beweegt voor jong en oud

Alphen Beweegt organiseert ook tijdens de vakantie periode activiteiten voor jong en oud.  

Escape Room
Op woensdag 14 augustus wordt er bij v.v. Alphia een Escape Room georganiseerd voor kinderen van 4 – 12 jaar. Kinderen kunnen door middel van opdrachten proberen te ontsnappen uit de verschillende kleedkamers. Om 14.00 uur starten de activiteiten en duren tot 16.00 uur.

Naast de Escape Room zullen er diverse spelletjes te doen zijn op het voetbalveld. Kinderen en ouders zijn van harte welkom op deze middag en deelname is gratis.

Senioren in beweging
Op dinsdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt een ‘senioren in beweging’ les bij de Zegerplas. Om 10.00 uur start de les aan de locatie Zegersloot bij de Dagcamping en zal een uur duren.

Deze les geeft u de mogelijkheid om eens kennis te maken met de inmiddels populaire lessen ‘senioren in beweging’. Wilt u graag in beweging komen en gratis kennismaken? Meld u dan vóór 13 augustus aan voor de les via r.deheij@alphenbeweegt.nl of 0639314785.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 15:16

‘Lightversie’ van bron- en contactonderzoek door veel nauwe contacten

Personen die besmet zijn met het coronavirus, hebben steeds meer nauwe sociale contacten, zo meldt GGD Hollands Midden. Het nabellen van tientallen contacten kost veel tijd. Daarom zal er in sommige gevallen gekozen worden voor een ‘lightversie’ van het bron- en contactonderzoek.

Alphens Restaurantweek vandaag 14:29

Nog een week tot de Alphens Restaurantweek

Over precies een week gaat de zomereditie van de Alphens Restaurantweek van start. Van Italiaanse pizza en Argentijns vlees tot bourgondisch dineren en steengrillen, tijdens de Alphens Restaurantweek kan het allemaal!

Calamiteiten vandaag 13:52

Vermiste man is weer terecht

Sinds woensdagavond 12 augustus wordt een dementerende man vermist vanaf de Zonnedauw in Alphen. Zijn familie hoopt dat hij snel gevonden wordt, omdat hij dringend zijn medicatie nodig heeft.

Wonen en bouwen vandaag 13:17

Informatiemarkt om vergroenen voortuinen te stimuleren

Begin augustus vond er een informatiemarkt plaats op de Lauwers in Alphen. Het thema? Operatie Steenbreek, een landelijk initiatief om het vergroenen van particuliere voortuinen te stimuleren.

Coronavirus in Alphen vandaag 11:51

Nieuwe corona testlocatie wordt weer een drive-in

De corona testlocatie in Alphen gaat verhuizen naar een nieuw adres. GGD Hollands Midden laat nu weten dat de nieuwe locatie achter het AVIA tankstation aan de Kalkovenweg een drive-in wordt. “Dit is veiliger voor ons personeel”, laat een woordvoerster weten.