Alphen Beweegt

Vakantieactiviteiten Alphen Beweegt voor jong en oud

Alphen Beweegt organiseert ook tijdens de vakantie periode activiteiten voor jong en oud.  

Escape Room
Op woensdag 14 augustus wordt er bij v.v. Alphia een Escape Room georganiseerd voor kinderen van 4 – 12 jaar. Kinderen kunnen door middel van opdrachten proberen te ontsnappen uit de verschillende kleedkamers. Om 14.00 uur starten de activiteiten en duren tot 16.00 uur.

Naast de Escape Room zullen er diverse spelletjes te doen zijn op het voetbalveld. Kinderen en ouders zijn van harte welkom op deze middag en deelname is gratis.

Senioren in beweging
Op dinsdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt een ‘senioren in beweging’ les bij de Zegerplas. Om 10.00 uur start de les aan de locatie Zegersloot bij de Dagcamping en zal een uur duren.

Deze les geeft u de mogelijkheid om eens kennis te maken met de inmiddels populaire lessen ‘senioren in beweging’. Wilt u graag in beweging komen en gratis kennismaken? Meld u dan vóór 13 augustus aan voor de les via r.deheij@alphenbeweegt.nl of 0639314785.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 15:52

Gek van Fietsen is jouw nieuwe Qwic dealer

Sinds 1 oktober 2019 heeft Alphen aan den Rijn een nieuwe Qwic dealer. Met de sluiting van GABO Mobiliteitshuis is het dealerschap overgedragen aan Gek van Fietsen. Ook het onderhoud en het verzekeringswerk is overgenomen door het familiebedrijf. Huidige Qwic berijders hoeven zich dus geen zorgen te maken! Nog geen Qwic, maar wel interesse? Deze week zal de nieuwe collectie Qwic e-bikes in de showroom van Gek van Fietsen te zien zijn.  

Horeca vandaag 14:46

Restaurantweek: Tijsterman

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer de beurt aan Tijsterman.

Overige vandaag 13:45

Mamacafé wint prijs

Donderdagavond 17 oktober was de prijsuitreiking van 'Fonds Alphen trakteert' vanwege hun 25 jarig bestaan. Het Mamacafé was één van de blijde genomineerden en heeft een bedrag van € 5000 mogen ontvangen.

Advertorial Overige vandaag 12:38

Verenigingen vieren hun winst met in totaal € 70.000

Woensdagavond 16 oktober heeft Rabobank Groene Hart Noord tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater Castellum een totaalbedrag uitgekeerd van € 70.000 aan 80 verenigingen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en kern Stompwijk.

Overige vandaag 11:46

Oudshoornse Kerk gaat verbouwen

De Oudshoornse Kerk gaat verbouwen. Fonds Alphen en omstreken steunt de verbouwing met € 15.000.