The Glow Boutique
Advertorial Beauty en verzorging

Valerie (25) begint The Glow Boutique: “Ik weet wat klanten willen”

Ze is nog maar 25 jaar oud en nu al opent ze haar eigen kapperszaak: Valerie Overes neemt een sprong in het diepe en gaat de uitdaging aan. Vanaf vrijdag 1 december zal de kapsalon in de Raadhuisstraat openen.

Op haar zestiende begon Valerie aan de kappersopleiding. “Dat was vooral werkend leren en beviel mij enorm”, begint ze. Daarna heeft Valerie bij verschillende kapperszaken in de regio gewerkt. Al snel werd ze geïnspireerd door haar vriendinnen die ook ondernemen in de beautybranche. “Ik besefte dat ik graag voor mezelf wilde beginnen”, aldus Valerie.

Toen ze met het idee kwam, ging het balletje al snel rollen. “Ik heb lang nagedacht hoe ik het wilde doen: een kapper aan huis of een eigen pand. Na lang zoeken heb ik een locatie gevonden en gaat het avontuur echt beginnen”, vertelt Valerie.

Nu, anderhalf jaar na ze met het plan kwam om voor zichzelf te beginnen, opent Valerie The Glow Boutique. Op 1 december zal ze een kleine openingsborrel houden. Vanaf 2 december verwelkomt ze haar klanten. Valerie is echter niet alleen gespecialiseerd in het kappersvak, ook houdt ze zich bezig met make-up. Zo epileert en verft ze wenkbrauwen en doet ze make-up voor bruiloften en andere gelegenheden.

Wat haar zo speciaal maakt? “Ik weet wat klanten willen en mijn streefpunt is om dat waar te maken.”

The Glow Boutique is te vinden aan de Raadhuisstraat 416 en is geopend op maandag en woensdag tot en met zaterdag.


Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg gisteren 16:39

WIJdezorg, Habion en Vastgoed Zorgsector gaan samenwerken in Verde Vista

Zorgorganisatie WIJdezorg, woningcorporatie Habion en belegger in duurzame huisvesting Vastgoed Zorgsector slaan de handen ineen voor de toekomstige bewoners van Verde Vista in Zoeterwoude. Hiervoor hebben ze op vrijdag 16 februari een intentieovereenkomst ondertekend. De inzet is om op deze locatie een woonvorm voor ouderen te realiseren waarbij een actieve woon- en leefgemeenschap gevormd wordt.

Justitie gisteren 14:05

Alphense letselschadejurist beschuldigd van vervalsen handtekeningen in Ridderhof schietpartij-zaak

Alphense letselschadejurist Orlando K. zou handtekeningen hebben vervalst van (ex-)cliënten die betrokken waren bij het Ridderhof schietdrama in 2011. Het Openbaar Ministerie (OM) beweert dat K. straf verdient voor het vermeende vervalsen, waardoor hij zelf een hogere vergoeding zou hebben gekregen. De Alphenaar ontkent de beschuldigingen en beweert dat er geen sprake is van vervalsing.

Politie en handhaving gisteren 11:42

Politie zoekt dringend naar vermiste Alphenaar

De politie is dringend op zoek naar Maarten Dickhoff, een 44-jarige man uit Alphen aan den Rijn die sinds 24 januari vermist is. Hij werd voor het laatst gezien in de omgeving van Gent, België.

Politie en handhaving gisteren 10:28

Politie Alphen waarschuwt voor valse telefoontjes

De afgelopen periode heeft de politie herhaaldelijk meldingen ontvangen van burgers die vreemde telefoontjes ontvangen. De meldingen betreffen telefoontjes waarbij de beller zich voordoet als een politieagent. Tijdens deze gesprekken wordt beweerd dat de persoon in kwestie gelinkt is aan criminele activiteiten, met name woninginbraken.

Advertorial Overige gisteren 09:17

Nieuwe cursus over iconische filmcomponisten bij Parkvilla

Hoe kijk je naar Once Upon a Time in the West als je de filmmuziek weglaat? Wordt de spanning van een film als Jaws niet een stuk minder wanneer je die onheilspellende bastonen niet hoort? Filmmuziek is een onlosmakelijk onderdeel van onze filmbeleving. Het versterkt emoties en geeft de beelden een extra laag. De juiste combinatie van melodieën, harmonieën en ritmes roepen bij ons spanning, vreugde, verdriet of angst op. Filmexpert Rudi de Boer neemt je vanaf 11 maart in 4 colleges mee in de magische wereld van de filmmuziek.