Toyota Van Ekris
Advertorial Economie

Van Ekris 1 jaar in Alphen aan den Rijn

Vorig jaar rond deze tijd nam Toyota Van Ekris de Toyota dealer Oudshoorn over in Alphen aan den Rijn. Inmiddels is er één jaar voorbij en dat viert Van Ekris met een heerlijke taart!

Verandering

Van Ekris is geen onbekende in de regio. De Toyota dealer had al een vestiging in de buurt, namelijk in Mijdrecht. Is de Toyota dealer in Alphen aan den Rijn dan veel veranderd? Deze vraag kan het best worden gesteld aan Corné van Veen; één van de bekende gezichten van voorheen Oudshoorn en nu Van Ekris. Corné heeft het allemaal meegemaakt: de verhuizing uit Aarlanderveen naar de huidige plek in Alphen en onlangs dus ook de overgang van Oudshoorn naar Van Ekris.

“Er is best wat gebeurd in het afgelopen jaar. Het team van Oudshoorn is gebleven, maar heeft wel versterking gekregen. De versterking was nodig omdat wij na de overname begonnen te merken dat we het flink drukker kregen. Opeens hadden we beschikking over 250 Toyota occasions en konden wij al onze klanten altijd een geschikt aanbod doen. Ook heeft Van Ekris een groter online platform, waardoor wij veel nieuwe klanten kregen. De werkplaats werd door onze APK- en voordeelpasactie in een paar maanden een stuk drukker en zo liepen wij ineens met drie monteurs extra”, vertelt vestigingsmanager Corné van Veen.

Nieuwe gezichten

Ook in het ontvangst van de klanten aan de balie is geïnvesteerd. “Naast de bekende gezichten van Jolanda, Jaap en Reinier zijn wij begonnen met het opleiden van Erwin tot receptiemedewerker. Je moet beseffen dat hier voorheen alleen mijn collega’s Jolanda en Jaap zaten. Eric zelf stond toch meer in de werkplaats. De verkoop deed ik samen met mijn collega Jeroen, maar inmiddels hebben wij versterking gekregen van Ricardo. Groeien is leuk, maar je moet zelf nog wel de service en kwaliteit kunnen bieden en daar niet op inleveren. Samen met het team hebben wij gekeken waar versterking nodig was en daarop geanticipeerd. Het opleiden kost tijd, maar werpt nu al zijn vruchten af. Iedereen is positief en gemotiveerd en dat maakt het juist zo leuk. Kom gerust eens langs voor een heerlijk kopje koffie.”

Interieur

Als je nu binnenkomt zie je dat er ook wat gewijzigd is aan het interieur. “Er hangt nu een prachtig story board over Van Ekris en Toyota aan de wand, hiermee willen we laten blijken dat we trots zijn op onze historie en het merk Toyota. Het pand ademt niet alleen historie, maar bij binnenkomst kun je het haast niet missen; het Hofleverancier schild. Dat is heel bijzonder, want wij zijn de enige Hofleverancier in heel Nederland. Aan de buitenzijde hebben we ook gedacht. Daar hebben we onder andere de straat vernieuwd, welke door het veen gezakt was. Als laatst hebben wij met zijn allen het complete pand gereinigd. Heerlijk deze frisse start”, aldus eigenaar Stefan van Ekris.

Meer weten over Van Ekris? Een leuke historische site kun je hier vinden. Wil je kennis maken met de medewerkers van Van Ekris? Kijk dan op deze pagina.


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat 21 jun. 2024 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: