Toyota Van Ekris
Advertorial Economie

Van Ekris 1 jaar in Alphen aan den Rijn

Vorig jaar rond deze tijd nam Toyota Van Ekris de Toyota dealer Oudshoorn over in Alphen aan den Rijn. Inmiddels is er één jaar voorbij en dat viert Van Ekris met een heerlijke taart!

Verandering

Van Ekris is geen onbekende in de regio. De Toyota dealer had al een vestiging in de buurt, namelijk in Mijdrecht. Is de Toyota dealer in Alphen aan den Rijn dan veel veranderd? Deze vraag kan het best worden gesteld aan Corné van Veen; één van de bekende gezichten van voorheen Oudshoorn en nu Van Ekris. Corné heeft het allemaal meegemaakt: de verhuizing uit Aarlanderveen naar de huidige plek in Alphen en onlangs dus ook de overgang van Oudshoorn naar Van Ekris.

“Er is best wat gebeurd in het afgelopen jaar. Het team van Oudshoorn is gebleven, maar heeft wel versterking gekregen. De versterking was nodig omdat wij na de overname begonnen te merken dat we het flink drukker kregen. Opeens hadden we beschikking over 250 Toyota occasions en konden wij al onze klanten altijd een geschikt aanbod doen. Ook heeft Van Ekris een groter online platform, waardoor wij veel nieuwe klanten kregen. De werkplaats werd door onze APK- en voordeelpasactie in een paar maanden een stuk drukker en zo liepen wij ineens met drie monteurs extra”, vertelt vestigingsmanager Corné van Veen.

Nieuwe gezichten

Ook in het ontvangst van de klanten aan de balie is geïnvesteerd. “Naast de bekende gezichten van Jolanda, Jaap en Reinier zijn wij begonnen met het opleiden van Erwin tot receptiemedewerker. Je moet beseffen dat hier voorheen alleen mijn collega’s Jolanda en Jaap zaten. Eric zelf stond toch meer in de werkplaats. De verkoop deed ik samen met mijn collega Jeroen, maar inmiddels hebben wij versterking gekregen van Ricardo. Groeien is leuk, maar je moet zelf nog wel de service en kwaliteit kunnen bieden en daar niet op inleveren. Samen met het team hebben wij gekeken waar versterking nodig was en daarop geanticipeerd. Het opleiden kost tijd, maar werpt nu al zijn vruchten af. Iedereen is positief en gemotiveerd en dat maakt het juist zo leuk. Kom gerust eens langs voor een heerlijk kopje koffie.”

Interieur

Als je nu binnenkomt zie je dat er ook wat gewijzigd is aan het interieur. “Er hangt nu een prachtig story board over Van Ekris en Toyota aan de wand, hiermee willen we laten blijken dat we trots zijn op onze historie en het merk Toyota. Het pand ademt niet alleen historie, maar bij binnenkomst kun je het haast niet missen; het Hofleverancier schild. Dat is heel bijzonder, want wij zijn de enige Hofleverancier in heel Nederland. Aan de buitenzijde hebben we ook gedacht. Daar hebben we onder andere de straat vernieuwd, welke door het veen gezakt was. Als laatst hebben wij met zijn allen het complete pand gereinigd. Heerlijk deze frisse start”, aldus eigenaar Stefan van Ekris.

Meer weten over Van Ekris? Een leuke historische site kun je hier vinden. Wil je kennis maken met de medewerkers van Van Ekris? Kijk dan op deze pagina.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 09:50

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Gemeente vandaag 09:02

Drie ton voor fietsonderzoeken en fietsprojecten

Het college van burgemeester en wethouders stelt € 300.000 beschikbaar voor fietsonderzoeken en fietsprojecten. Hierbij wordt onder andere geld uitgetrokken om fietsers veiliger over de Afrikalaan, Amerikalaan en de Magazijnweg in Alphen te kunnen laten rijden, waar nu regelmatig ongelukken gebeuren.

Advertorial Overige gisteren 17:16

Acht tips voor een goede LinkedIn foto

Een goede LinkedIn profielfoto is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor jouw (online) reputatie. Dit is namelijk het eerste wat een werkgever of klant ziet op LinkedIn of andere social media. En natuurlijk wil je dan wel een goede (eerste) indruk maken. Wil je zelf een goede LinkedIn foto maken met je telefoon? Nikki Hoff van Studio86 geeft je hier graag tips voor!

Gemeente gisteren 17:06

Voorbereid op de Eikenprocessierups en het Mediterraan Draaigatje

De gemeente heeft te maken met nieuwe planten en plaagdieren zoals de Eikenprocessierups en de mierensoort het Mediterraan Draaigatje die de nodige problemen geven in de openbare ruimte, maar wellicht ook bij jou in de tuin. Wethouder Gert-Jan Schotanus hing maandag 17 februari de eerste nestkasten op bij de parkeerplaats aan de Burgemeester Bruin Slotssingel, om vogels te lokken die de rupsen graag op hun menu zien.