Verkoeling tijdens schoolkorfbaltoernooi Tempo

Zaterdag ontving korfbalvereniging Tempo meer dan 400 basisschoolleerlingen die, ingedeeld in 57 teams, meededen aan Tempo’s 51e schoolkorfbaltoernooi.

De weersvoorspellingen zorgden ervoor dat de organisatie eerder die week besloot om een tropenrooster toe te passen. Dat betekende dat het toernooi vroeger begon met kortere wedstrijden. Tempo zorgde voor voldoende water en een ijsje om tussendoor af te koelen. Allemaal dingen waarvoor de deelnemende scholen hun waardering lieten blijken. Die waardering was er zeker ook voor het ingelaste programmaonderdeel: het bezoek van de beroepsbrandweer die alle deelnemers halverwege de ochtend trakteerde op een zeer welkome en gewaardeerde verkoelende douche! “Een échte Tempo-actie”, klonk het tijdens het toernooi.

Teams van De Rank, De Stromen en Vroonhoeve behaalden in hun categorie de eerste plaats. Aan het einde van de toernooidag overhandigde wethouder Gert-Jan Schotanus in een stralende zon de prijzen aan de winnende teams.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.

Blog Sport vandaag 12:26

Alphense Boys zondag speelt niet

De wedstrijd Hollandia – Alphense Boys die aanstaande zaterdag gespeeld zou worden gaat niet door. De reden daarvan is even zeldzaam als triest.  

Verkeer en vervoer vandaag 11:38

Hoge punctualiteit voor R-Net

R-Net is punctueel in Alphen. Bijna 100 procent van de treinen kwam op tijd op het station in Alphen aan.  

Advertorial Algemeen vandaag 10:35

Circle4life sponsordiner bij Maggie Blue

It was all a dream. Deze tekst staat op de muurschildering in restaurant Maggie Blue. Je vraagt je meteen af: wie droomde dat en hoe zag die droom eruit?

Politiek vandaag 09:55

Alphen aan den Rijn sluit vier buurtcentra in de gemeente

Vier buurtcentra sluiten eerdaags hun deuren: Het Anker in Hazerswoude Rijndijk en in Alphen aan den Rijn Wijkcentrum Ridderveld, Wielewaal en Westerhove. De buurthuisfuncties worden in een andere locatie ondergebracht.