Josh Walet

Vernieuwde winkel Van Uffelen geopend

In een paar weken tijd heeft Van Uffelen een volledige metamorfose ondergaan. Op donderdag 5 maart was het zover, toen opende de vernieuwde kledingwinkel zijn deuren. “We zijn erg blij met het resultaat”, vertelt Edwin, bedrijfsleider van de vestiging in het Alphense centrum.

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

van uffelen 1.jpeg (foto: Josh Walet)
van uffelen 2.jpeg (foto: Josh Walet)
van uffelen 3.jpeg (foto: Josh Walet)
van uffelen 4.jpeg (foto: Josh Walet)
van uffelen 7.jpeg (foto: Josh Walet)
van uffelen 5.jpeg (foto: Josh Walet)

Van Uffelen is al ruim 60 jaar gevestigd in het Alphense centrum en is daarmee een begrip in Alphen. Maar de winkel was toe aan vernieuwing om het klaar te maken voor de toekomst. “De winkel heeft eigenlijk een complete metamorfose ondergaan. De vloeren zijn blijven zitten, maar daar is ook alles mee gezegd. Verder is de winkel van top tot teen vernieuwd, zelfs de bedrading.”

Klaar voor de toekomst

De verbouwing van de winkel heeft vijf weken geduurd, maar het resultaat mag er wezen. “Met de verbouwing is de winkel naar een nog hoger niveau gebracht. Dat is ook wat bij Alphen past. De winkel was nodig toe aan vernieuwing, ook met het oog op de toekomst. We zijn van plan om hier voorlopig nog te zitten, dus nu kunnen we er weer tegenaan!”

Maar aan het uiterlijk van het pand is niet veel veranderd. “De gevel heeft een opfrisbeurt gehad, maar verder is er weinig anders aan. De belettering is nieuw, maar de uitstraling is hetzelfde. Ook de bekende poppetjes hebben we behouden, want dat geeft een stukje herkenbaarheid.”

Nieuw in het pand is de lift. “Daar zijn we erg blij mee”, vertelt Edwin. “Onze klantengroepen lopen erg uiteen, dus dit was wel een wens van ons. Op deze manier kunnen klanten van alle leeftijden zich makkelijk door onze winkel begeven.” Ook de collectie is uitgebreid, zowel voor dames als heren.

“Je doet het voor de klanten”

Edwin doet dit werk al 32 jaar en staat nog elke dag met plezier in de winkel. “Dat komt door de diversiteit, de fijne collega’s, maar ook door de klanten. Met de opening op donderdag stonden er bijvoorbeeld veel mensen voor de deur die graag even een kijkje wilden nemen. De reacties waren heel positief, en dat is natuurlijk waar je het uiteindelijk allemaal voor doet.”

Op vrijdag 13 maart wordt de opening van de vernieuwde winkel feestelijk gevierd. Daarom organiseert Van Uffelen een high tea voor hun vaste klanten. “We pakken flink uit. Er zullen modellen rondlopen en klanten krijgen uiteraard een hapje en een drankje.” Ook in het weekend van 14 en 15 maart wordt er uitgepakt. “Dan hebben we een DJ ingehuurd. Hij zal er een feestje van maken!”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Bikkels on Bikes: Fietsend naar Vietnam vandaag 17:03

Bikkels on Bikes: Het Balatonmeer

Het Balatonmeer is het grootste meer van Hongarije. Veel Hongaren hebben hier een tweede huisje of appartement om te genieten van het water en het warme weer. Hoe is het om langs dit meer te fietsen en waarom is het zo geliefd dat gaan wij ontdekken. Het balatonmeer is zo groot, toen mijn vader vanuit Griekenland naar huis vloog met het vliegtuig op een heldere dag vertelde de piloot, als je nu uit het raam kijkt, kun je het balaton meer duidelijk zien, het grootste meer van Hongarije.

Advertorial Theater vandaag 15:45

Een spektakel vol interactie in Castellum!

Stap binnen in de wereld van Checkpoint Theater en laat je meeslepen in een ongekend spektakel dat al je zintuigen prikkelt en je hart sneller doet kloppen!

Werken vandaag 14:16

Vacatureoverzicht week 17: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Verkeer en vervoer vandaag 11:55

Afsluiting kruising Pieter Doelmanstraat voor werkzaamheden

De gemeente kondigt aan dat de kruising Pieter Doelmanstraat, in samenwerking met aannemer Dura Vermeer, vanaf 29 april tot en met 3 mei tijdelijk afgesloten zal worden voor gemotoriseerd verkeer. Deze afsluiting is nodig vanwege de noodzakelijke werkzaamheden voor het aanbrengen van een pompput en het vernieuwen van de riolering.

Advertorial Evenement vandaag 09:24

Terugkeer van Culinair Alphen? Mysterieuze posts zet geruchtenmolen in gang

Een verrassende post van Culinair Alphen, het geliefde culinaire evenement dat sinds 2017 niet meer is georganiseerd, heeft de aandacht van Alphenaren getrokken. Verschillende mysterieuze socialemediaposts verschenen op het officiële Culinair Alphen-account, slechts bestaande uit puntjes en een cryptische boodschap:

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.