Verschillende concerten in de Oudshoornse Kerk

De Oudshoornse Kerk organiseert de komende weken weer een drietal aansprekende concerten op de zondagmiddag.

Zondagmiddag 14 april 2024 Ensemble Merula met viola da gamba speler Takeshi Sudo: Een muzikale reis door het Italië van de jaren 1620

Zondagmiddag 12 mei 2024 Froukje Wiebenga, fluit en Wim Voogt, piano: Oosterse mystiek in Franse muziek

Zondagmiddag 9 juni 2024 Fernando Cordas, meestergitarist: Briljante Franse en Latijns Amerikaanse gitaar virtuositeit

Praktische informatie

  • Waar: Oudshoornse Kerk, Oudshoornseweg 90, 2401 LC Alphen aan den Rijn.
  • Hoelaat: De concerten beginnen om 15:00 uur, de kerk zal open zijn vanaf 14:30 uur.
  • De toegangsprijs bedraagt €15,- (€7,50 als je nog geen 18 bent). Dit is inclusief een aangeklede borrel na afloop van het concert. 

Reserveren is gewenst met het oog op de voorbereiding van de borrel. Je kunt eenvoudig reserveren met een email naar muziek@oudshoornsekerk.nl. Hierin vermeld je met hoeveel mensen je komt, welke concerten je wilt bezoeken en hoeveel mensen er onder de 18 jaar zijn. Dan ontvang je een bevestigingsmail met uitleg over de betalingsopties.

Op de website kun je en uitgebreide toelichting lezen over wat je tijdens de drie concerten verwachten kunt. De kerk is rolstoeltoegankelijk


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:26

Alphens Kampioenschap Blindproeven tijdens Alphens Wijn Event

Wijnliefhebbers opgelet! Het Alphens Wijn Event organiseert op zaterdag 24 augustus het eerste Alphens Kampioenschap Blindproeven. Dit spannende evenement biedt een unieke kans om je wijnkennis te testen en jezelf een jaar lang de titel "Alphens Kampioen Blindproeven" te verdienen.

Algemeen vandaag 09:09

Alphenaar triomfeert als Beste Wielermanager op Scorito.com

Met grote trots kondigt Scorito.com aan dat een inwoner van Alphen aan den Rijn zich heeft gekroond tot de beste wielermanager van het seizoen. Deze prestatie komt na weken van intensieve competitie, waarin deelnemers hun kennis en strategisch inzicht op de proef hebben gesteld om de ultieme wielerploeg samen te stellen.

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.