The Feel Good Kitchen
Advertorial Horeca

Verse familiemaaltijden aan je deur bezorgd met The Feel Good Kitchen

Dit zijn rare, drukke en stressvolle tijden voor iedereen. Er is nog meer dan anders behoefte aan een veilige thuisbasis, tijd voor elkaar en voor onze gezondheid. Tegelijkertijd hebben we het druk met al onze verplichtingen en er blijft maar weinig tijd over om een lekkere, verantwoorde maaltijd te koken. Dat moet toch anders kunnen? Zo is het idee voor The Feel Good Kitchen ontstaan.

De missie van The Feel Good Kitchen is het verzorgen van voedzame, verse maaltijden voor iedereen, maar dan makkelijk. Boordevol verse groenten en smaak, en zonder toegevoegde chemische conserveringsmiddelen – die pasten er simpelweg niet meer bij. Maar dat allemaal zonder concessies te doen op het gebied van smaak. En dat alles aan je deur bezorgd – het enige dat jij nog hoeft te doen is het even opwarmen.

The Feel Good Kitchen biedt éénpersoons- en familiemaaltijden in de vorm van traybakes of ovenschotel – een schaal of schotel vol verse ingrediënten, klaar om de oven in te gaan. Een half uurtje opwarmen en je kan aan tafel.

Wil je wél een keertje zelf koken, probeer dan eens een van de WOODSTONE pizza pakketten: een pakket bevat alle ingrediënten die je nodig hebt voor twee verse pizza’s. En met de bijgeleverde,  makkelijke instructies kan de hele familie in een kwartiertje zijn eigen pizza maken.

Korting op je eerste bestelling

Wil jij ook een keer ervaren wat The Feel Good Kitchen voor jou kan betekenen? Met de code EATWELL krijg je nu 10 procent korting op je eerste bestelling. The Feel Good Kitchen werkt niet met abonnementen, dus je zit nergens aan vast.

Ga nu naar Feelgoodkitchen.nl en ervaar het gemak van verse, thuisbezorgde maaltijden!

Promo Vier C Logo.jpg


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 15:02

Veilig op de weg met goede gladheidbestrijding

Vrijdag 29 oktober rijden de medewerkers van de gladheidbestrijding als voorproef alle strooiroutes binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Zonder zout natuurlijk.

Coronavirus in Alphen vandaag 13:28

Meer en strenger handhaven op coronamaatregelen: “De situatie is zorgelijk”

In heel Nederland zullen veiligheidsregio’s meer en strenger gaan handhaven op de coronamaatregelen. Mensen worden niet langer aangesproken op hun gedrag, maar krijgen gelijk een waarschuwing of een boete. Burgemeester Liesbeth Spies staat achter het besluit. “Diegene die de maatregelen nu nog aan zijn laars lapt, wordt eerder aangepakt.”

Advertorial Blog Overige vandaag 12:37

Een mannen coach helpt jou zijn wie je wil zijn

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen om de vraag waarom ik nu juist mannen coach ben geworden, te beantwoorden. Ten eerste werk ik graag met mannen en steek ik graag met mijn hoofd boven dat maaiveld (lees: de vele coaches) uit. En ten tweede, want er is altijd een diepere laag aanwezig, wil ik het taboe doorbreken dat mannen niet emotioneel mogen zijn.

Calamiteiten vandaag 11:44

Bedreiging op de Klepperman, politie zoekt verdachte

Er is een Burgernet bericht uitgestuurd voor een verdachte situatie aan de Klepperman (2401 GH) in Alphen. De politie is op zoek naar een verdachte en heeft daarvoor een signalement vrijgegeven.

Voor Kinderen vandaag 10:41

Het Alphens Sinterklaas Journaal ook dit jaar op Alphens.nl

Het nieuwe seizoen van Het Alphens Sinterklaas Journaal is ook dit jaar weer te zien via Alphens.nl. Het is dit jaar een bijzondere editie van de bekende kinderserie uit Alphen aan den Rijn, het is namelijk het tiende seizoen!