Josh Walet
Advertorial Winkels

Verwen jouw vader met heerlijke chocolade bonbons van Martinez Chocolatier

Wil je jouw vader een keer wat anders geven voor Vaderdag dan een fles drank of ontbijt op bed? Verras hem dan eens met heerlijke chocolade bonbons. Deze haal je natuurlijk bij Martinez Chocolatier in de Baronie!

Zondag 20 juni is het Vaderdag. Hoe leuk is het om jouw vader op die dag te verrassen met heerlijke chocolade bonbons van Martinez Chocolatier? Niet alleen moeders, maar ook vaders worden namelijk blij van chocolade. Dat weet Martinez Chocolatier als geen ander!

Om Vaderdag extra kracht bij te zetten heeft Martinez Chocolatier een leuke aanbieding. Je koopt een pond BonBons populair nu voor € 7,95 in plaats van € 9,45. Deze aanbieding geldt tot en met zaterdag 19 juni. Dus grijp je kans voor Vaderdag, of natuurlijk lekker voor jezelf!

Martinez Chocolatier staat bekend om de heerlijke bonbons en andere chocolade specialiteiten. Door het zeer uitgebreide assortiment met de lekkerste chocolade is er voor ieder wat wils. En dat allemaal gemaakt van Belgische UTZ-gecertificeerde chocolade. Dus of je nu een cadeau voor Vaderdag zoekt of gewoon jezelf wil verwennen, Martinez Chocolatier is the place to be!

martinez vaderdag aanbieding bonbons.PNG


Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.