McDonald's
Advertorial Horeca

Vier de liefde bij McDonald's Alphen aan den Rijn

Valentijnsdag. De dag van de liefde. Om die dag te vieren organiseert McDonald's op 14 februari diverse leuke acties. Wil jij weten wat je kan verwachten die dag? Lees dan snel verder.

McDonald's Alphen organiseert al voor het zesde jaar op rij valentijnsdiners. Dat werd door gasten telkens goed ontvangen. Christel Korevaar: "Voorgaande jaren is het diner altijd erg goed ontvangen, daarom dat we het dit jaar doorzetten. Onze sfeervolle restaurants en enthousiaste medewerkers zorgen voor het perfecte valentijnsdiner."

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Kom je met je vriend, vriendin, oma, vader wat eten bij McDonald's? Het is mogelijk om die dag een tafel te reserveren zodat je, samen met een geliefde, kunt genieten van twee menu's voor een actieprijs, inclusief Fritessaus en een Sundae IJs naar keuze. De valentijnservaring wordt compleet door de charmante aankleding.

Wheel of Love

Dat is niet het enige. Ook zal er in beide restaurants in Alphen aan den Rijn een Wheel of Love neergezet worden. Gasten die een bestelling van € 12,50 of meer doen, kunnen aan het rad draaien en maken kans op leuke prijzen. Dat wil jij toch ook? Prijzen die je kunt winnen zijn onder andere bonnen voor een gratis product of coole McDonald's accessoires.

Stellen kunnen hier een tafel reserveren om samen te komen eten. Aanmelden gaat via de website van de kinderfeestjes. Let op: er is een beperkte beschikbaarheid dus wacht niet te lang. De romantische etentjes vinden op dinsdag plaats van 17:00 tot 20:00 uur. Wie verras jij met een uniek etentje op deze feestdag?


Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.

Advertorial Overige 12 apr. 2024 17:01

Problemen in de zoektocht naar nieuwe medewerkers? Let's Recruit! helpt je uit de brand!

Een groeiend bedrijf is natuurlijk goed, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Het vinden van het juiste talent wordt soms zo lastig dat bedrijven orders moeten laten lopen of bestaande collega’s onbedoeld zwaar belasten. Let’s Recruit! ontzorgt daarom bij technische MKB-bedrijven het gehele recruitmentproces. Maar wat doen ze nou precies tijdens dat proces?