McDonald's
Advertorial Horeca

Vier de liefde bij McDonald's Alphen aan den Rijn

Valentijnsdag. De dag van de liefde. Om die dag te vieren organiseert McDonald's op 14 februari diverse leuke acties. Wil jij weten wat je kan verwachten die dag? Lees dan snel verder.

McDonald's Alphen organiseert al voor het zesde jaar op rij valentijnsdiners. Dat werd door gasten telkens goed ontvangen. Christel Korevaar: "Voorgaande jaren is het diner altijd erg goed ontvangen, daarom dat we het dit jaar doorzetten. Onze sfeervolle restaurants en enthousiaste medewerkers zorgen voor het perfecte valentijnsdiner."

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Kom je met je vriend, vriendin, oma, vader wat eten bij McDonald's? Het is mogelijk om die dag een tafel te reserveren zodat je, samen met een geliefde, kunt genieten van twee menu's voor een actieprijs, inclusief Fritessaus en een Sundae IJs naar keuze. De valentijnservaring wordt compleet door de charmante aankleding.

Wheel of Love

Dat is niet het enige. Ook zal er in beide restaurants in Alphen aan den Rijn een Wheel of Love neergezet worden. Gasten die een bestelling van € 12,50 of meer doen, kunnen aan het rad draaien en maken kans op leuke prijzen. Dat wil jij toch ook? Prijzen die je kunt winnen zijn onder andere bonnen voor een gratis product of coole McDonald's accessoires.

Stellen kunnen hier een tafel reserveren om samen te komen eten. Aanmelden gaat via de website van de kinderfeestjes. Let op: er is een beperkte beschikbaarheid dus wacht niet te lang. De romantische etentjes vinden op dinsdag plaats van 17:00 tot 20:00 uur. Wie verras jij met een uniek etentje op deze feestdag?


Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.