Ingezonden
Advertorial Horeca

Vier kerst met De Zeeger

Ook dit jaar biedt De Zeeger in samenwerking met Spit & Pan en Als Vanouds Catering weer iets leuks aan met kerst. Deze decembermaand komt De Zeeger met kerstdiners voor thuis en een kerstborrelbox.

Kerstmenu's voor thuis

Aankomende kerst kan je thuis genieten van de lekkerste gerechten van De Zeeger. Zij leveren de ingrediënten en instructies, en jij maakt de gerechten thuis in eigen keuken af. Dus trek je mooiste servies uit de kast en vier kerst met je familie en vrienden onder het genot van een feestelijk drie- tot vijfgangendiner van De Zeeger.

Bekijk hier het menu.

Tekst loopt door onder de foto

Kerstmenu De Zeeger.png

Kerstborrelbox

Vier dit jaar kerst met familie, vrienden of collega’s met een kerst borrelbox van De Zeeger! De box is gevuld met een zijde zalm, gerookt in de eigen rookkast van De Zeeger, een fles witte wijn, honingmosterdsaus en crostini’s. De box is geschikt voor 3 à 4 personen (ook om cadeau te doen!) en kost €49,50.

Kijk voor meer informatie of om te bestellen op de website van De Zeeger.

Kerstborrelbox De Zeeger.png


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.